(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще поставлять. У США їх тисячі
-
Ланцет поражает САУ Archer ВСУ
-
Меня удивляет какие частные подрядчики вообще на оборонные сооружения когда есть отдельный род войск для этого
-
Ну а якщо досвід маленький
-
Але пропорції схожі: ті, що ми надаємо про втрати русні, та ті, що НЙ таймс надав про наші
-
Та уже хрен с ним откуда эти деньги почему дороги а не оборонные сооружения
-
Нічого не можу сказати про методи підрахунку, просто тому що не знаю та не копала цю тему.
-
Ленд-ліз приймуть і підуть кораблі забиті технікою, треба трохи почекати
-
Очевидно ж що об'єктивної інфи в них не може бути, після кожного пострілу Тож вони наперед вибрали рандомне політично обумовлене число, наприклад 8 Свої втрати вони знають більщ менш точно. Їх множать на це число і видають за втрати русні
-
Если честно глядя на происходящее вообще не верится что что-то выйдет в войне
-
Там стільки питань. На які немає відповідей. Якісь «зекономлені» не потрачені гроші з минулого року😳 Така багата держава в нас, що не встигаємо все витрачати, навіть залишається
-
Так, крутити носом можна коли е робота, я працюю на укр компанію де у мене гарна зп , і не хочу погоджуватись на аби що. Якщо ж я б сидів без роботи то погодився би і на 100к
-
Думаю, з будь-яким досвідом це питання того, чи є FU money😀
-
censor.net/ua/news/3475552/zamist_droniv_uryad_vydilyv_17_milyardiv_gryven_na_budivnytstvo_dorig_ekspert
-
Да, еще думаю вопрос же в строительной технике
-
Инженерные войска надо финансировать и обучать в мирное время откуда они сейчас возьмутся?
-
Копать траншеи я верю что можно им поручить, там надо быстро и много, думаю пусть бы и те и те рыли, но походу все буксует и бойцы во время отступления копали окопы((
-
Но пока видно только сообщения о плохой инженерной подготовке позициий
-
Ну хочется верить офк
-
Та це ти вже потім сказав, вже після маячні та гугла)) давай й справді не продовжувати, бо ти дуже узагальнено відповідаєш, на чотири запитання у відповідь крапля інформації - а який має бути ratio, чому цей дивний, які саме «схожі обставини» приймаємо до уваги та які конфлікти мають ці схожі обставини - хз🤷♀️. Це нічого, agree to disagree
23 Jan 2023, 01:02
441298/643218
less than a minute ago