(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
нічо нового, демократичний світ куколдів, показує свою нікчемність перед тоталітарними режимами. До чого ж вони скотилися в пизду, всього 20 років тому якомусь Кадафі або Хусейну, за маленьку хуйню, розйобували всю їх армію, а зараз не можуть 2 відсотки свого бюджету виділити, щоб чужими руками поставити на місце пинєхода, жалюгідне видовище
-
А як хто визначає яка компанія підходить для ПР в Альберті а яка не підходить ?
-
Ото весело тут у вас 😅 а я думаю, что с тем чатиком не так 😅😅😅
-
Є такі в кого вийшло отримати ПР в Альберті через платформу типу remote. com ?
-
Remote.com же в BC зарегистрированы как компания и офис там же имеют. Для Альберты явно не подойдет
-
а у тебя чувствуется опыт в таких делах))
-
с каким?
-
С тем самым 😅 давно заметила, шо там помощь и ответы в перемешку с 💩 Хотя его пока не удаляю, так как мне пару раз и правда там подсказывали полезные штуки 😅
-
Я думав у них є офіси в декількох провінціях (
-
За другу мову дають максимум 22(24 без партнера, здається) бали в ЕЕ, якщо здати на 10 :). Бо максимальний бал за мови 150, а за основну мову дають до 128. Але можна по окремій категорії пройти якщо є французька на 7+.
-
Але ну здається очевидно що ніхто не буде посилати живу силу в Україну 3й рік війни вже пішов. Хотіли б давно послали. Он більше всього роблять естонці бо розуміють що вони і 3х діб не втримаються.
-
вибач що в Україні нема нафти