(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! А в когось є досвід заміни водійського посвідчення на канадські? Я чув що зараз українські права міняють без проблем. Але чи мав хтось ситуацію що на руках були вже не українські, а один раз поміняні в Європі вже, наприклад польські?
-
Жить в Ванкувере надо так, чтобы Ника приходила и рассказывала нам из США - как тут плохо 😆
-
А укр права забрали чи все ще є на руках?
-
Забрали, там по іншому ніяк
-
Ну вцілому тобі і польскі права замінять без проблем, просто треба читати правила заміни для провінції в якій будеш міняти. Єдине що досвід мабуть буде рахуватися тільки той що на польских правах був.
-
Доброго дня. Планую приїхати за ворк пермітом все оформити поки є можливість до 31.03 а повернутися на проживання через рік. Підкажіть якщо я відкрию Sin зараз то я повинна буду сплачувати податки Канаді з тієї роботи що маю в Польщі? Також читала що при продажу майна в Україні буду забов’язана сплатити Канаді податок. Це трошки лякає. Чи можу я відкрити sin через рік коли вже приїду на довго? Бо на сайті читала що треба отримати sin за перші 14 днів після прибуття. Зазделегіть дякую.
-
Кто-нибудь знает что происходит с TFSA аккаунтом если ты становишься резидентом другой страны? На офф сайте написано, что можно дальше держать средства на счету но не добавлять новые и лимит не будет увеличиваться Но нужно ли платить налоги с TFSA в стране резеденства не указано...
-
Тоже так думаю
-
Сам по собі SIN не є significant/secondary звʼязком для податкової. You may be considered a non-resident of Canada if you did not have significant residential ties with Canada and: • You lived outside Canada throughout the year (except if you were a deemed resident of Canada) • You stayed in Canada for less than 183 days in the tax year www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html