(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю, шо можна в приватних клініках. Коштувало пару сотень вроді. Більше нічо не знаю
-
то був фантастичний час, але ми того не зрозуміли вчасно 😆. Від одного відмовився, з іншим не зрослось, і з того часу ми обидва шукали роботу майже по півроку🤪
-
Ну і ще можуть користуватися ті, в кого не має паблік страховки, туристи ітд
-
рефералили
-
Ого, два офери 😭
-
І коштує 1000 cad
-
А в CGI хтось зарефералив чи подача через сайт спрацювала?
-
Компанія може придбати послугу на МРТ на мене і це законом не заборонено Тобто коли своя компанія є, можна хоч аналізи зробити тут Але краще жити в Європі
-
Так. Тут треба ловити будь що, а після ПР вже заробляти
-
так, в Монктоні. java dev. та чесно, я вже і у Фредеріктон чи Сент ДЖон готова, якщо під пр
-
Дякую за відповіді
-
Позиція була в Монктоні? Бо я ще від них не бачив тут вакансій( Треба пошукати когось хто може зарефералити туди
-
А ти на перерву?)
-
пусть теперь пофиксит баг, связанный с работой 3-4 микросервисов, в одном из которых что-то работает не так (в каком - не известно) и по всем ним мало документации))
-
‼️ Зараз у Варшаві напружена ситуація На вулицях міста зараз тисячі фермерів. Вони навіть притягли туди "Абрамса" з соломи. Влада виставила загородження перед Сеймом вперше з 2016 року. Глава МЗС Польщі заявив, що Україна повинна возити зерно через Чорне море, а не через їхню територію. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
не експерт по ШІ, але коли розмір контексту буде дозволяти запхнути туди кодову базу кількох сервісів + у ШІ буде доступ до баз-черг щоб дивитися стейт, то мабуть таки пофіксить :) і при теперішніх темпах розвитку виглядає що це буде доволі скоро.
-
та і всіляки сиропи від кашлю старомодні були з ним
-
в Україні без рецепту солпадеїн продавався з кодеїном
-
Та переїзд по провінції то взагалі дурниця, головне робота
-
Попривикали блять що в них бабки вливають
23 Jan 2023, 01:02
442149/643405
7 minutes ago