(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наступного року
-
А хтось може підказати, якщо ми заїхали у Канаду цього місяця, чи потрібно буде щось здавати по податковій? Чи вже наступного року?
-
Так йому ж гроші платили? Якщо пейстаби були - то і Т4 повинна бути
-
А якщо хтось тупане і відправить, то треба буде змінювати банк і рахунки Щоб в системі не світитись
-
Ти тегнув повідомлення про військові операції зі словами що це наративи не все так однозначно. Я написав що я не виправдовую корупцію і тих хто краде. І потім перевів тему у військове русло. Не розумію чого ти далі так намагаєшся за неї вціпитися.
-
Ще й акцію блять влаштували на перший переказ пффффффф))))
-
Ага. Знач щось наприймають)
-
Хм. Прилітай до нас, за грошики будь-яка МРТ
-
❗️росіяни проводять найдорожчу в історії інформаційну спецоперацію "Майдан-3", на яку вже витратили $1,5 млрд — повідомили в Комітеті з питань розвідки при Президентові України. Їхня мета деморалізувати українців, посіяти паніку серед населення, вбити клин між військовослужбовцями та цивільними. Кульмінація "Майдану-3" відбудеться у березні-травні 2024-го року, а протягом найближчих тижнів ворог кине максимум зусиль на розповсюдження деструктивних наративів. Методи, які використовують окупанти, є традиційними: поставити під сумнів легітимність прийнятих в Україні після 20 травня владних рішень, поширювати паніку, зневіру, штучно протиставити цивільних та військових. Крім того, русня намагається посварити нас з нашими союзниками, розповсюдити в суспільстві усілякі "теорії змови". За задумом ворога, на першу половину червня ситуацію в нашій державі вдасться розхитати і тоді, скориставшись цим, Україні буде завдано військову поразку на сході, в цьому і є ключова ідея їх операції. У Комітеті закликають українців до єдності та інформаційної гігієни
-
Ну так, абстрагуємось від корупції. Конкретне питання, що ти знаєш за військову справу, тактику, планування?
-
Срати зранку добре для здоровʼя і кожен день
-
Так, я вище виклала скріншот з сайту аптеки, у нас і зараз пенталгін з кодеіном іде та ін, багато варіантів. Зараз у Бронхолітині є ефедрин
-
Поспал, набрался сил, можно и посраться
-
Я тегнув конкретний коментар, в якому ні слова про корупці та в якому ви шерите класичні наративи, навіть вказав які саме. Далі ви самі почали ліпити всюди корупцію, та тепер тупо намагаєтесь з'їхати з теми...
-
Це як зарядка
-
ну як правило роботодавець знімає по максимуму податки в залежності від річної зп, але я б однозначно подавав, бо буде мабуть якесь повернення. Я тільки про те що зобовязання подання немає якщо не потрібно податки доплачувати.
-
Поділіться секретом звідки у вас сили сратися зранку? 😁
-
Правда пишуть що на кілька років.
-
Ми так зараз усі зупинки перерахуємо. Але як бути із криміналом і гоп стопом? Коли на зупинці підходить до тебе 5 людей у балаклавах і з мачете. Вони не безхатченки.
-
Гроші на мобілізацію під'їхали censor.net/ua/news/3475702/yevroparlament_shvalyv_50_mlrd_yevro_dopomogy_ukrayini_video
23 Jan 2023, 01:02
442246/635722
5 minutes ago