(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там розділення компанії було, ВГ відділила руснявий офіс, і продала його. Плюс ВГ норм донатив на ЗСУ. І купа людей звідти воює на передку.
-
Вам точної інфи мабуть ніхто не надасть. Але раніше десь бачив що людям наче відміняли ВП при наступному вильоті якщо вони не пройшли медкомісію до цього.
-
можу зареферити туди ) Не на сайт, а в команду розробки )
-
Ну, це так, да
-
а хто тоді українці, які продовжують грати в world of tanks? самі гроші в рашки платять, хоч і не прямо, а винні всі довкола. Я прозріла коли почула розмову малих з друзями, які в Україні. Кажуть - заходить в танчики грати. Малі мої - нам мама не дозволяє, тому що це руснява гра. - та ні, вони в білорусs, а білорусь підтримує україну. Або тут іде на ДН, що будеш дарувати? - та гроші, Вова хоче купити щось для для world of tanks.
-
Не те що я захищаю поляків, бо я там останній раз був років 5 тому назад, якщо не більше. Але з приводу квартир. З 6к в Ужгороді до 60к за 3 місяці, норм зростання цін?) Теж курви?) Ну типу камон, всюди вистачає уєбанів, що у нас, що в Польщі, що в Канаді
-
-
А нахєра? Свобода дії, свобода слова, право на мітінги. Цінності ЄС. А те що ти кажеш, то рашка стайл)