(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Блять, волонтерство завжди через якусь користь. Досить думати, що волонтерять від души, альтруісти
-
Там розділення компанії було, ВГ відділила руснявий офіс, і продала його. Плюс ВГ норм донатив на ЗСУ. І купа людей звідти воює на передку.
-
Так ми ж навіть як держава купуємо в рашці зкраплений газ на заправки🤷♀️ www.epravda.com.ua/publications/2024/02/21/710184/index.amp
-
Вам точної інфи мабуть ніхто не надасть. Але раніше десь бачив що людям наче відміняли ВП при наступному вильоті якщо вони не пройшли медкомісію до цього.
-
Ну там було багато волонтерів які дійсно допомагали
-
можу зареферити туди ) Не на сайт, а в команду розробки )
-
Ну, це так, да
-
а хто тоді українці, які продовжують грати в world of tanks? самі гроші в рашки платять, хоч і не прямо, а винні всі довкола. Я прозріла коли почула розмову малих з друзями, які в Україні. Кажуть - заходить в танчики грати. Малі мої - нам мама не дозволяє, тому що це руснява гра. - та ні, вони в білорусs, а білорусь підтримує україну. Або тут іде на ДН, що будеш дарувати? - та гроші, Вова хоче купити щось для для world of tanks.
-
Піймали, егеж. Бачив як наших журналістів спіймали там
-
Не те що я захищаю поляків, бо я там останній раз був років 5 тому назад, якщо не більше. Але з приводу квартир. З 6к в Ужгороді до 60к за 3 місяці, норм зростання цін?) Теж курви?) Ну типу камон, всюди вистачає уєбанів, що у нас, що в Польщі, що в Канаді
-
І взагалі вважаю, що зараз вони погано роблять
-
По перше розсипати зерно це злочин. Вони псують чуже майно. Щось я не бачу щоб там когось піймали за це. По друге щось не чути щоб влада Польщі вирішувала проблеми через які типу мітинги почалися. Наші приїхали на кордон домовлятися і що далі?
-
Просто putting things into perspective
-
А хто у нас не торгує з Рашкою?🤷♀️ може ми? Чи то Франція? Навіть в США он танкера підігнали з якоюсь радіоактивною фігнею *не виправдовую
-
В Україні рашка стайл, без свобод
-
Нажаль, таких курв і у нас вистачає на західній(( Розкажи, який в тебе експіріенс з ними?
-
А нахєра? Свобода дії, свобода слова, право на мітінги. Цінності ЄС. А те що ти кажеш, то рашка стайл)
-
Були б нормальні люди, вже давно дали би пизди цим протестантам. А також дотримувались би санкцій, а не торгували з Рашкою через Білорусь
-
Перепрошую, закину ще одну. Сюди я теж пробувати не збираюсь. Пише наче, що full time remote. www.levels.fyi/jobs/company/orkes?locationSlug=canada&jobId=132783548357583558 Cама контора наче мала два раунди інвестицій. Другий був в 2024 році. Загалом, наколядували 29 лямів. Hope you're doing well! I'm Rohan Nagesh, CEO of Hirefly and I'm reaching out to share some exciting Senior Software Engineer opportunities we have at Orkes Inc. Orkes, the trailblazing force behind Netflix Conductor, is on a mission to redefine how developers build scalable applications. They're actively seeking a passionate developer to join Orkes stellar team. With a focus on cloud-based solutions and a commitment to empowering developers worldwide, Orkes is the place to be for those who crave innovation. As a Senior Software Engineer with a backend focus, you'll collaborate with the dynamic team to build infrastructure and products for the Orkes platform at scale. Your responsibilities will include designing key service components, creating innovative user interfaces, and pushing the boundaries of what's possible. Technologies include Java, Springboot, Redis, Postgres, Cloud (AWS, GCP, Azure) What's in it for you? Work on cutting-edge projects with the original founders of Conductor. Contribute to an open-source community that's reshaping industries. Salary ranging from $200k-280k and Equity Enjoy comprehensive health coverage, unlimited PTO, gym reimbursements, and more. Ready to embark on this exciting journey with us? Reply to this email to explore opportunities at Orkes. Here's to shaping the future of development together! Best Regards, Rohan Nagesh CEO | Hirefly
-
Ахахахахахаха
23 Jan 2023, 01:02
442341/634449
29 minutes ago