(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не знаю, сам не видел.Но когда думал продать авто которому почти 10 лет, советовали подождать даты пока не исполнится 10, охотнее мол купят, т.к. можно легко поставить любую цену купли-продажи в бумагах.
-
Особливо якщо девелопер
-
Поставте статус openTowork в лінкедін та jinny, змініть локацію укр і побачите хантінг во всю
-
На Дарнице мне больше нравилось или Виноградаре
-
Не самый приятный район конечно
-
Попал я поближе к этой вашей Гастингс
-
Про 💉❄ забыла))0
-
У вас так роблять?
-
О мені теж хєрня прийшла. Відразу згадалось як і кого він обзивав. А Канада така ж толерантна. 🤣🤣🤣
-
тут ніхто не хоче платити лишні податки
-
Якщо я не помиляюсь то бачила в Оттаві вулицю в честь іранки яку вбила поліція в Ірані недавно. Думаю що якщо проголосують то вони це зроблять
-
Ну так да. 10% треба заплатити. Я брав машину яка має ринкову ціну 10-12 к за 3500. Уявляєш скільки б доплатив?
-
Ну бля і поляки
-
Я даже мемы видел про то как покупатель просто цену пониже в бумагах ставить в США
-
Намагаюсь, але складно. Тому і шукаю бест-практис
-
"Alexei Navalny Was Ultra-Right Nationalist Who Compared Muslims to Cockroaches". He used to attend the Russian march, a very far-right nationalist group generally behind the slogan of 'Russia for ethnic Russians'.
-
а ты как турист туда пошел или по делам?
-
biz.censor.net/news/3475784/polscha_moje_rozshyryty_embargo_proty_ukrayinskyh_produktiv_tusk
-
Наче щось таке було ж?
-
Там всього 1000 підписів
23 Jan 2023, 01:02
442767/644528
21 minutes ago