(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, а ще, мабуть, хочуть, щоб всі в офіс їздили 2-3 дні на тиждень 😒
-
Та без относительно к возрасту надо сначала четко понимать нах это надо и надо ли вообще
-
Эмиграция имено в Канаду
-
Ну SORA думаю может дорисовать если надо
-
Оборона Авдіївки. Історії про бійців Третьої штурмової бригади, які вивозили в найскладніших боях та попри все продовжували нищити ворога й виконувати поставлені задачі. Позивний Гац. Взвод «Десептикони» 2-ї роти 2-го штурмового батальйону. В Авдіївці боєць Гац командував відділенням. За час боїв під його командуванням було знищено вагому кількість піхоти ворога. Свої позиції бійці утримували всупереч браку БК, продовольства й неспівмірним з власними силам противника, який продовжував наступати. Щоночі ворог оточував позиції, але підрозділ під командуванням Гаца давав бій, кожен раз розриваючи кільце оточення. Усе це оборонці здійснювали під обстрілом КАБами і вогнем арти. «Позиції тримались лише через сталеві яйця там присутніх, я не перебільшую. В якийсь момент хлопці вибігали на дорогу з «одноразкою» в лоб на БМП. Наш кулеметник грав з нею в дуель, контакт з противником складав усього 2 метри. Немає жодного відео чи посту, які б передали все те, що там було», — згадує Гац. 3ОШБр | Instagram | Facebook | YouTube | ab3.army | TikTok | Підтримай Третю штурмову🇺🇦
-
Ох, яке дивне питання . А в чому прикол коли индуси наймають тільки индусив? А китайці тільки китайців? А чому Манитоба так лобиювала підтримку для українців? Зи: бачив на indeed об'яву по Торонто , з вимог , Англійська та Иврит обов'язково , ні я ні на що не натякаю , можливо я помиляюсь и Иврит в край потрібен для роботи, але индуси зі своїм хинді та китайці зі своїми мандаринскім як і всі інші йдуть лисом. Тепер "прикол" бильшь зрозумилий?
-
А якщо Канада по francophone mobility програмі знімає обов'язок отримувати LMIA для роботи, а для всіх інших треба, то тоді шо?
-
Скоріш, щоб куебекуа було зручніше подорожувати Канадою і продовжувати ігнорувати наявність англійської. В Квебеку і зараз англійська не є обов'язковою в школах, а викладається факультативно. Вони вже спробували відділитись і нічого хорошого з того не вийшло. Самі тільки розмови і референдум призвели до того, що багато компаній переїхали з Квебеку до Онтаріо. Очевидно, що Квебек не може бути самостійним і успішним. Хоча було б навіть цікаво на це подивитись.
-
Оттава - гавермент сіті, і через міст там Квебек, тому це ще нормально
-
Я ж не про франкофонів в Квебеку, а про федеральні плюшки і провінційні програми. Багато є вакансій за межами Онтаріо і Квебеку де потрібна французька? Чому офіційно двомовна провінція тільки New Brunswick, але в Оттаві має все дублюватись на франсе, а в Монреалі англійською ні? Це ж просто дискримінація.
-
А тут вже Квебек, ахахаха
-
Ну тоді і в Гатіно мала б бути англійська, ні?