(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо взяти гарний будинок з басейном, сауною і тд і тп Нехай 2.5кк 20% даунпеймент та на 25 років 500к даунтпеймент + 100к податків = 600к віддати відразу 12к - щомісячний платіж + річні податки (25к на рік?) + страхівка (навіть хз) Такий будинок можна зняти за 6-8к і ніколи не паритись 600к на депозит на 5% = 30к в рік Замість мортгейджу 12к платим 8к Різницю мортгейдж-оренда=48к + 30к = 78к 78к економія на рік При цій стратегії за 18 років, будете жити в прекрасному будинку (або кожні 5 років переїзжати в новіший) та мати 2.6кк При стратегії іпотеки за 25 років треба буде сплатити 4.8кк + мейнтенс будинку
-
Мене це теж здивувало, але це може бути результат того, що вони чітко таргетять зовнішніх туристів. Думаю, в них є японський олкс на японській з цінами -20% мінімум
-
Знайшов
-
А що сьогодні з ССО сталось?
-
Безумовно будинок за 2.5 ляма на таких умовах візьме тіки їбанько або багатий китаєць) Але я б не назвала такий розклад середнім по палаті Ну тобто фреш емігранти зазвичай беруть шось поменше А ті хто апсайз роблять, мають що продати. Просто з 500 на 2.5 це імхо достатньо великий крок, не думаю що багато роблять так.
-
Те що вони дійшли до абсурду це безумовно так. І незрозуміло куди далі рухатися, вважається що товстосуми з правительства мають багато нерухомості і тому не дозволять ринку обвалитися. В той самий час, рости ніби теж нема куди, вже всі межі розумного перейшло І при тому еміграція продовжується, і всім треба десь жити І нового житла будують абсолютно недостатньо І зарплати не дозволяють купувати такі дорогі будинки, умовна молода родина навряд чи навіть перший внесок подужає І в мене тупо не сходиться логіка з математикою