(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вона типу бальна, але вони ж можуть вибирати будь які діапазони бачиш, а не тільки зверху вниз Окрім балів тут же вони сортують хто є хто і кличуть кого хочуть або кого треба, бо не тільки ж загальні виборки. От через французську мову я наче і можу зрозуміти, що це така ж сама потреба, як і професія якась, а з іншого, це фільтрування людей не професійно, а по мові. Багато не освічених людей хто знає французську виходить важливіше ніж бути професіоналом в чомусь
-
мне норм, жена не горит желанием в сша. все никак не хочет снять розовые очки и посмотреть правде в глаза : мы облажались, выбрав Канаду
-
Я теж грузився що вже 3 роки і ніяк тут не міг отримати довбаний пр. Думав по u4u але там була умова що треба було бути в Україні майже до великого вторгнення, а я тут з 21го року, то не підходив Хоча потім люди казали що пропускали і тих хто не був в Україні на момент повномасштабного вторгнення, але вже не актуально
-
А ю4ю не вариант тебе?
-
я уже честно говоря морально готов перейти границу с сша и сдаться там)) останавливает только наличие жены и ребенка, поэтому пытаюсь продвигать идею, что сша и u4u это не так плохо
-
Тем более я сомневаюсь что высокий уровень английского у многих для начала
-
Близько, я так англ перездавав 6 разів через це Ситуація яка була, в мене було 467 після останнього ielts- також я здавав celpip за день до ielts в останній раз Короче мені здалось що селпіп погано вийшов дуже, і результати затримали якось, і я забив його перевіряти навіть що там Врешті місяці через 2 зайшов, а там бал вищий ніж за IELTS до якого я краще готувався. Потім було 472 через селпіп. І я сплатив 7му спробу за 2 роки здачі іспитів, і мене вибрали от, я вирішив кенцельнути іспит, рефанду нема, але там є нюанси в експрес ентрі написано що тільки останні результати приймають, а не найкращий результати з діючих, тому я кенцульнув і припинив гратись з цим
-
Да там много деталей все и не объяснишь не вникая в тему
-
тут только провинциалочка или выучить фр до хотя бы clb 7, ну или надяется на чудо в виде очень низкого балла для stem или что всем украинцам сделают еще какую-то упрощенную программу для пр