(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
натрапив на вакансію до EQ Bank, тут є хтось, хто вже там працює?
-
Там наче ж можно за допомогою закордонного паспорту. У вас є біометричний чи ні? Мабуть простіше все ж буде зробити дію, і з неї витяг, і далі в консульство. Я в консульство сам відпочив і забирав через 10 днів від них, але можна і поштою було. Есім теж не проблема - робиться віддалено тут без проблем.
-
Роблю тут булочки сердечком і виглядає щось геть не як сердечко 😂
-
Ну НФСі це й є через закордонний паспорт. Не працює аж ніяк. Есім, так, не проблема. Але чи не доведеться десь підтверджувати фізично особу в Україні? Я, коли робив рахунок в Моно, вони якби все роблять онлайн, але рахунок активується тільки після фізичного підтвердження особи. Не знаю як зараз.
-
І що? Інфляція долара так.
-
Відмотай назад, перевір ціни )
-
Що таке 1кк? Лям? Реновація за лям? )))) це коштує на такий будинок 70-100к
-
Твій геніальний розрахунок не врахував що через 18 років такий будинок коштуватиме 10 млн дол
-
Спитайте у підтримки моно - вони 24/7 працюють. Якщо їм можуть тільки існуючі клієнти написати - можете мені завтра написати, я напишу їм і спитаю, якщо це чимось допоможе. Може у вас не біометричний паспорт, я знаю просто що мама мою через паспорт реєструвалась закордонний
-
Це в тебе так працює. Я кажу за 18 років житло виросте ще в 3-4 рази і твої витрати на моргейдж принесуть більше профіту ніж варіант з рентом, як не крути. Про інфляцію 10х то вже ти сам нафантазував
-
Типу це щось незвичайне