(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Закривати все в 0 - не треба, бо тоді credit utilization буде 0
-
Дякую! Прям дуже цікаво. Образно якщо я собі витрачаю скільки потрібно а до цього стейтменту закриваю все в 0 то взагалі супер?
-
Договорів я надавав, і знайомі надавали. Квартальні не подавав - просять там перший і останній місяць - де вам на рахунок зайшло, і пейсліпи по можливості. Можна ще зробити витяг з податкової через дію і перекласти його, але тоді бажано і інн перекласти, щоб була логічна цепочка що працювали і податки сплачені
-
Я відповів що ні, і приклав пояснювальний лист, що в мене відкритий CUAET перміт і тому мені не треба був перміт від роботодавця Я розумію що ви питаєте за рік, але тут також є питання про работодавця і перміт де він вписаний, тобто перміт від роботодавця
-
Я я зрозумів бути фулл-тайм не на контракті краще. А цікаво якщо в цьому фулл тайм вказаний випробувальний період. То типу в цей час тебе можуть 1 днем звільнити , а вже пройшовши його не можуть ?
-
Всім дуже дякую!
-
О ще прям цікаво, а що це за прикол про мед страхівку від компанії якщо тут і так по суті медицина безплатна окрім дентал випадків?🤔
-
Так Ну бенефіти різні бувають, до цього списку ще може бути RRSP match, stock options і т.д
-
Короче кажучи треба читати уважно контракт. По суті фулл-тай мали б давати оплачувану відпустку, страхівку і ще якісь плюшки?🤔
-
Референс + контракт + пейсліпи за 1 і останній місяць, так?
-
Найбільша група у ФБ: www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
В Канаді можуть :) Все залежить від того, яку різницю між випробувальним періодом закладає роботодавець Буває, що обмежують бенефіти; або потребують менше часу на notice в випадку звільнення і т.д Треба дивитись, різні контракти бувають
-
Прошу