(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О ще прям цікаво, а що це за прикол про мед страхівку від компанії якщо тут і так по суті медицина безплатна окрім дентал випадків?🤔
-
Так Ну бенефіти різні бувають, до цього списку ще може бути RRSP match, stock options і т.д
-
Короче кажучи треба читати уважно контракт. По суті фулл-тай мали б давати оплачувану відпустку, страхівку і ще якісь плюшки?🤔
-
Референс + контракт + пейсліпи за 1 і останній місяць, так?
-
Найбільша група у ФБ: www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
В Канаді можуть :) Все залежить від того, яку різницю між випробувальним періодом закладає роботодавець Буває, що обмежують бенефіти; або потребують менше часу на notice в випадку звільнення і т.д Треба дивитись, різні контракти бувають
-
Прошу
-
Ну наприклад отака може бути - www.canadalife.com/insurance/group-benefits.html Компенсація за ліки, окуляри, деякі дентал процедури, перевірка зору і т.д (залежить від пакету роботодавця)
-
t.me/ManitobaLife - ще тут можна спробувати запитати
-
Друзі, підкажіть будь ласка, є трішки USD в Tangerine, які були закинуті через transfer з CIBC Питання: чи є якась можливість по норм курсу перекинути їх в CAD? Курс в танжерині дуже так собі, а щоб перекинути USD на wise треба USD рахунок (на кшталт USD cross-border в CIBC)
-
Всем привет! Подскажите, может у кого есть знакомый юрист, который сможет на 1 вопрос ответить бесплатно? Гугл не дает четкого ответа... Допустим я открыл MSB (money service business) компанию, но не получил пока еще MSB лицензию от FINTRAC. Могу ли я совершать сделки с людьми до 1000 CAD за транзакцию от лица своей компании, пользуясь счетом компании без лицензии или нет?! Одни говорят, что да, другие что нет..
-
Мені консультант сказала - або перекласти акти виконаних робіт, або взяти виписку з банку, де є в транзакціях назва компанії