(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-firm-dark-gray-00277381/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping_feed&utm_content=free_google_shopping_clicks_BedsMattresses&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAloavBhBOEiwAbtAJOyVvpDSMHj_C1TPUo8Yd6hy9_M0ORuxi_0PF4SUPaTIKGj3zJHJrKRoCMoEQAvD_BwE
-
Мені нічого такого не сказали, мені прямо сказали що все дуже гарно, дуже релевантний досвід, дуже гарні питання з мого боку, розповіли про наступні кроки, з ким будуть наступні співбесіди, скільки в них займає часу процес хайрінгу с першого по останнє інтервью до офера, і що обов'язково мені треба пройти ті інтерв'ю на наступному тижні, і все таке і що завтра (типу сьогодні) пришлють графік коли шо. І все, сьогодні тиша. Може насправді і забігались та забули, хз. Але якось воно так собі відчувається, як поматросили і кинули :))))))))
-
Шось я наплутав, сорі :-( 400 то full, queen їх не буває, кінг 560
-
брал какой-то за 700 cad пружины+латекс вроде. Местный квебекский, вот тут www.matelasbonheur.ca/ выбирали оффлайн, т.к. я люблю жесткие, а жена помягче, в итоге нашли там компромиссный вариант, довольны //upd: скорее всего это как раз sealy
-
Якщо б вони не хотіли далі процесити мене то мабуть би й не розповідали то, типу навіщо ? Все одно кандидата дропнуть надо :)))
-
Я апи юзаю, гуй как у них работает хз
-
-
Апи дает больше возможности подстройки чем веб интерфейс