(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тот рабочий процесс что ты описал говорит от ом что пм надо уволить
-
Йди працювати в стартап. Я теж така …була 🥲
-
Не завжди вигідно - але вигідніше аніж сидіти на тому початковому рівні що ти собі окреслив колись. Ти як спеціаліст починаєш бистріше працювати - а естімейти лишаєш як джун. В кінці ти як раз і вигораєшь то що ніякого смислу в цих заняттях більше не знаходиш
-
Ну відлинювати від роботи можна на користь прокачки скілів (курси проходити), але всерівно не можу на роботі тягнути резину. І я далеко не трудоголік якийсь, я не люблю їбашити сильно і довго бо можна вигоріти, але якщо це ін офіс день і ти сидиш втикаєш аби тільки таски не закривати чи шо)
-
This
-
Доброго дня! Потрібна допомога з інформацією Хто переводив в Канаду гроші з укр банку у не поганих об'ємах, розкажіть експірієнс. Можна у приватні Головне питання - як податкова Канади відноситься до того що ви в банкоматі знімаєте кеш та кладите у банк Чи є інші варіанти?
-
Ну ты же берешь вырожденный случай и используешь как аргумент не надо так)
-
ПМ не погонщик. Он координатор. Все взрослые люди. Не хош работать - не надо. Хочешь - говори, что тебе мало работы, будем смотреть где процессы не те
-
Щас по 10му кругу начнем разговор на тему «пмы не шарят как кодить, всех сжечь»
-
Он принесет убыток
-
Такого пм тем более нужно уволить )
-
Почему? Ну пм же дупля не режет в тех реализации. Все рассчитано на честность и моиивированость команды
-
Я про ситуацию не про компанию конкретную
-
А что касается ситуации по отношению к тебе лично то если ты делаешь план быстрее чем выделеное время то его поднимут если утрировать, а зп нет )
-
Координировать то в чем дупля не сечешь сложно )
-
Меньше ритуалов больше работы
-
Я много раз сталкивался с тем что сокращение команды и ролей приводило к росту производительности