(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Антибиотики вообще стоит применять после антибиотикограмы ( тест на чувствительность к препарату) чаще всего
-
фанат піздячинга 8 годин від корки до корки, huh? )
-
А с этим проблемы
-
В медицине самое эффективное это превентивные меры
-
И иметь среднюю зп, иначе обложат налогами и выплатами в обмен на нехуя
-
Тут надо быть средним
-
Чесно кажучи в Канаді зашкварні ціни на матраси особливо враховуючи які вони субʼєктивно по відчуттям коли на них лягаєш. Посидів в ікеї, юску, сліпкантрі.. якщо більш-менш гарний матрас то це 1к+ з того що я бачив. А ціни в 2-4к за матрас це взагалі аут, я в Києві кілька разів обирав матраси і там за 600-800 долларів юс можна було взяти просто космічний матрас по якості. Особисто я зупинився на тій же моделі яку купляв собі в Києві, тут вона виявилася тут теж доступна, але по якості вона все ж здалася гіршою ніж ту яку я мав. В будь-якому випадку за ці гроші кращого матрасу хз де знайти тут, він ще зараз навіть дешевше по ціні ніж я брав: www.wayfair.ca/bed-bath/pdp/gosleep-10-medium-gel-memory-foam-hybrid-mattress-c010287079.html?piid=1067604891
-
В западной Европе если ты успешнее других тебя сразу наказывают
-
Не пиздячити а реально оцінювати ситуацію і приділяти їй час. А якщо тобі робити нема що - то так і скажи, або знайди собі альтернативну справу чим би хотів можливо займатися. До прикладу кнопки, окрім як її пофарбувати, за той час що ти на неї виділив ти міг би подумати про А/Б тестінг, як це вплине на бізнес і оформити цю ідею до обговорення.
-
мені цікаво який відсоток таких людей у тебе в команді? Ну у мене десь 1-2 є, інщі просто роблять те що від них треба, і це абсолютно НОРМАЛЬНО, не треба від кожного чекати що вони пойдуть екстра майл
-
Думать про аб тестінг то якось не девелоперська задачка, нє? Також оцінювати вплив на бізнес і які плюхи те принесе.
-
ти це серьезно зараз?
-
А на среднюю зп частную медицину не потянешь
-
У нас зараз internal ai competition, хто принесе та обгрунтує кращу ідею для продукту на llm rag vectordb ото все Так ми з іще одним сиділи паверпойнт робили 4 години, там і оцінка корисності для енд юзера, і ризики, і безпека, і костс, і ще багато чого Ми - два принципал дева)
-
У мене в канадській команді тільки дві людини це НЕ роблять… Дуже дивувало спочатку
-
Це майндсет мідла