(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думать про аб тестінг то якось не девелоперська задачка, нє? Також оцінювати вплив на бізнес і які плюхи те принесе.
-
ти це серьезно зараз?
-
А на среднюю зп частную медицину не потянешь
-
У нас зараз internal ai competition, хто принесе та обгрунтує кращу ідею для продукту на llm rag vectordb ото все Так ми з іще одним сиділи паверпойнт робили 4 години, там і оцінка корисності для енд юзера, і ризики, і безпека, і костс, і ще багато чого Ми - два принципал дева)
-
У мене в канадській команді тільки дві людини це НЕ роблять… Дуже дивувало спочатку
-
Це майндсет мідла
-
Работать в нашей компании большая честь? И погоны принсипла? )
-
0, це не заважає робити корисну для компанії роботу, яка теж корисна і для нас самих, як в плані росту в компанії, так і в плані особистого розвитку
-
Щось я відстав від життя, чи не ті книжки читав. АБ тестінг то маркетинговий експеримент, а задача розробника писати код. Як маркетинг до розробки коду ? Ну типу щось таке, сидить мід, пише код, тут бабах, йому ідея - нам треба переробити, для прикладу, корзину щоб було краще. З мого досвіду у продуктових компаніях так не було ніколи. АБ тестінг запускали або с подачі маркетингу, або с подачі куа, бо були не згодні с дизайном чи флоу.
-
у мене майже вся команда з ЕС та України, є пару Канадійців
-
Сколько у вас в среднем доли в компании?)
-
То иди в менеджмент сразу зачем зря время тратить?
-
" ініціятивний дурень принесе більше шкоди, ніж лінивий розумник" (с) народна мудрість ))) скільки проблем з отого "Я подумав так ліпше буде", але ж в кожній справі є виконавці, які дальще носа не бачать, а є керівник з баченням біг пікчер та наслідків
-
Точно поможет ( это указано в контракте ) ?
-
Я багато чого вмію, але не копати траншеї :) і не тре будь ласка переходити на особистості, я маю інший досвід тому запитав чому так, і поділився своїм досвідом:)