(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
" ініціятивний дурень принесе більше шкоди, ніж лінивий розумник" (с) народна мудрість ))) скільки проблем з отого "Я подумав так ліпше буде", але ж в кожній справі є виконавці, які дальще носа не бачать, а є керівник з баченням біг пікчер та наслідків
-
Точно поможет ( это указано в контракте ) ?
-
Я багато чого вмію, але не копати траншеї :) і не тре будь ласка переходити на особистості, я маю інший досвід тому запитав чому так, і поділився своїм досвідом:)
-
До чого тут це :-) це допоможе особисто мені промоутнутись до архітектора сподіваюсь скоро - як приклад, плюс more exposure to all the ai buzz
-
Плохая аналогия подобна котенку с дверцей )
-
Ну если ты так это понимаешь то ок 🤷🏼♂️
-
У разработчика совершенно иные задачи
-
Чтобы бы ближе к центру событий если кратко)
-
Топик да но речь то идет о разработчиках сейчас
-
И можно хоть в носу ковыряться)
-
Если нет значит всем ок
-
Там в контексте еще было что при этом нет претензий от того кто ставит задачу
-
Навряд, я два рази робила і вони робили то через фізичну е-сім 🙈
-
Но чтобы выходить за скоуп своих задач в интересах бизнеса у меня должна быль доля в нем или отдельная оплата
-
якщо в мене як менеджера нема притензій та це не впливає на таймлайни, то як каже наш босс - хоть нетфлікс хоч ютуб дивитесь, мені байдуже. Босс канадієц з Торонто. Якщо ти VP в галерного плану компанії, то далі не пояснюй, я в таких 10 років пропрацював, знаю які там KPI та як було зауважено вище "Работать в нашей компании большая честь" і все таке ) Добре добре це розумію