(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если нет значит всем ок
-
Там в контексте еще было что при этом нет претензий от того кто ставит задачу
-
Навряд, я два рази робила і вони робили то через фізичну е-сім 🙈
-
Но чтобы выходить за скоуп своих задач в интересах бизнеса у меня должна быль доля в нем или отдельная оплата
-
якщо в мене як менеджера нема притензій та це не впливає на таймлайни, то як каже наш босс - хоть нетфлікс хоч ютуб дивитесь, мені байдуже. Босс канадієц з Торонто. Якщо ти VP в галерного плану компанії, то далі не пояснюй, я в таких 10 років пропрацював, знаю які там KPI та як було зауважено вище "Работать в нашей компании большая честь" і все таке ) Добре добре це розумію
-
Все добре, не образився. На мою думку, якщо є час то можна і поміркувати що можна зробити краще, але я майже весь час працював у продуктових компаніях зі значним тиском і дедлайнами, тому кожний мав робити свою справу, бо в іншому випадку все пішло би не туда куди треба, особливо коли бізнес тисне як скажений бо сейлзи вже продали щось, що ще в розробці :)))
-
Вообще я вижу проблемы в том что такое проявление инициативы из желательного переходит в обязательное
-
Ми мабуть про різне. Якщо ти чесно сказав що ти зробив це за 5 хвилин а решту тобі нема чого робити - окей, це моя проблема що я не знайшов тобі роботу і ти простоюєш. В такому випадку, хоч на голові стій, але розумніше було витратити час на щось корисне для себе, і раз вийшло так що ти на роботі то і на робочі моменти. Як результат, один працівник сидить на роботі і пізнає сюжети сериалів з нетфліксу, інший використовує свою позицію і доступ для вивчення нових скілів. Як це вплине на компанію - той що не вмотивований так в далі буде красити кнопки, іншій розвине себе для нових позицій. Не секрет що найшвидше підняття ЗП це перехід на нове місце (якщо ви не власник вже). Ні, VP в крупному американському банку
-
Ми відправляли новою поштою з України речі свої, в вказали ціну типу 200 баксів і з нас такси здерли тут по місцю
-
Проклятие Канады - запутался в таймзонах и перед вылетом купил билеты на автобус на 1 марта, пришлось новые сейчас брать по цене х3
-
нет, ты должен быть овнером проекта на котором говнокодишь и думать о его улучшении даже дома, сидя на туалете. мы же одна большая семья
-
я из Гонконга вылетаю 13 марта, а в Канаду прилетаю 12
-
интересно, на капоте можно заметить две черных коробки с кучей вертикальных штырей. похоже на портативный РЭБ против дронов-камикадзе
-
дякую, лайфа в мене й так два стартових пакета валяється на всяк випадок після падіння київстара. я про канадські номери питав. щоб зараз купити, прилітаю 12го, вже й буде
-
так а правильно розумію, що в Канаді з ремоут роботою (ПМ, наприклад) не дуже?