(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Проклятие Канады - запутался в таймзонах и перед вылетом купил билеты на автобус на 1 марта, пришлось новые сейчас брать по цене х3
-
нет, ты должен быть овнером проекта на котором говнокодишь и думать о его улучшении даже дома, сидя на туалете. мы же одна большая семья
-
я из Гонконга вылетаю 13 марта, а в Канаду прилетаю 12
-
интересно, на капоте можно заметить две черных коробки с кучей вертикальных штырей. похоже на портативный РЭБ против дронов-камикадзе
-
дякую, лайфа в мене й так два стартових пакета валяється на всяк випадок після падіння київстара. я про канадські номери питав. щоб зараз купити, прилітаю 12го, вже й буде
-
так а правильно розумію, що в Канаді з ремоут роботою (ПМ, наприклад) не дуже?
-
Мені здається, шо є деяке непорозуміння. Я пішов з full time job у 2008 році саме із-за всіх оцих ми сім'я (там в правда була сім' я чи майже сім'я), їбаш в поті обличчя до втрати свідомості, бо це ж наша спільна справа, та інше Карнегі-лайк лайно. Це настільки мені набридло, шо після того я фрілансив 14 років. Зараз у мене 9 to 5, чудовий work life balance, ніхто не просить овертайми і тд. Але це не заважає мені бути proactive, і в робочий час брати участь в якихось речах, які можуть не бути моїми безпосередніми обов'язками, але спільні чи пов' язані з ними. Кожного дня я контактую з qa, архітекторами, product, customer success, support; іноді є ідеї, як покращити взаємодію з тим чи іншим департментом, шоб компанія в цілому працювала ефективніше = краще для всіх - більша фінансова стабільність, менше вірогідність лейофів, швидший зріст і тд і тп. Якщо хтось не розуміє, чому добробут компанії - це також і добробут працівників (я не про овертайми чи думати про продукт сидячи на унітазі) - 🤷♂ Ну і ще раз повторюсь, "моя задача - кодити" - це майндсет в кращому разі мідла. Сіньйор деякою мірою, а тим більше принципал чи стафф - не пише код, він виробляє solutions, в яких часто є і архітектурний компонент, і reasonable questioning of product decisions, і оцінка того, як той чи інший солюшн впливатиме на юзер експіріенс, костс, і стратегії тестування, і ще багато чого. У нас в компанії наступна сходинка після принципала (якщо не хочеш йти у менеджмент) - це solutions architect, який вже не може існувати без постійної взаємодії майже зі всіма департментами.
-
Вищесказане також не значить, шо я не дивлюсь серіали в робочий час 🤷♂
-
Как выше писали сильно зависит от продукта и сферы
-
К примеру попробуй принменить такой подход при разработке софта для авионики например
-
В Канаді зараз в цілому з роботою не дуже Є шанс отримати бажану вакансію, але то треба розсилати на всі вакансії і може щось знайдеться
-
‼️У Торонто почастішали випадки крадіжки торгових терміналів Поліція Торонто повідомила, що за останні півроку у місті збільшилася кількість проникнень із зломом на 40%: злочинці нападають на підприємства малого бізнесу з метою крадіжки терміналів. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Всем привет, вопрос по поводу эвалюации диплома. Есть два диплома магистр и бакалавр, можно сейчас делать только высший из них или два?
-
Я робив і той і той, іноді 2 діпломи спеціаліст залчка і ще щось можуть дати магістра. Зазвичай питають найвищий ступінь, плюс дивляться скільки років, там є 4 роки не 4, а бакалавр якраз довше. Але скоріш за все магістра буде достатньо. Я точно не памʼятаю, але наче це не впливало на ціну wes один чи 2
-
Хочу поміняти трохи гривень (приват , інший банк) на канадські долари (інтеракт)