(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну то я теж з Таю лечу
-
Ще одна причина селитись в КВ 😊 Це до речі не ГТА
-
Так само було вилітав з Гонконгу в 1 ночі 29 числа та прилетів в Ванкувер 9 вечора 28-го )
-
Так ми тут і говорим, шо ГТА - то як Канада, тільки з медициною. Як тобі варіант, шо ми за два роки кілька разів чекали в Емердженсі більше 12 годин? Або за два роки активного обдзвону клінік, стояння в веб чергах, чергах поліклінік і т. д, таки за два роки найшли лікаря? Ше бачили малого, українця, зламав руку в школі, чекав з нами з пів дня зі зламаною рукою. А якшо погуглиш, то найдеш набагато яскравіші приклади. Час від часу бувають новини, як то в Квебеці, то в Новій Скошії люди вмирають прямо в черзі в Емердженсі. Або ше нашумівша історія була, як в Галіфаксі недавно в мужика защемила спина, він чекав на швидку більше _7!!! _ годин, швидка так і не приїхала
-
Це якщо xray - на інші види досліджень (ultrasound, breast imaging і тд) - онлайн апойнтмент, знову ж таки, у нас в КВ можна піймати і через 2 дні
-
Не можна, так а шо заважає зробити це безкоштовно по охіпу? Сорі, я не дуже розуміюсь шо там мрт шмемерте ))) але якщо це тут один із видів xray, та є призначення - просто приходиш о 7 ранку, о 10-11 буде в тебе твоє МРТ
-
хз чого в нього так було - в мене дитина потрапила до лора через ~1.5 місяці приблизно
-
Мы в прошлом году с Натальей работали, очень понравилась, все рассказала, не нужно было вытягивать какую-то информацию, и в фб многие ее тоже рекомендуют. На сайте есть тел, можете ей написать спросить ваши вопросы и она ответит. Natalia Kulikova isaquicktax.ca/
-
Ні. Не допомагає.