(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не можна, так а шо заважає зробити це безкоштовно по охіпу? Сорі, я не дуже розуміюсь шо там мрт шмемерте ))) але якщо це тут один із видів xray, та є призначення - просто приходиш о 7 ранку, о 10-11 буде в тебе твоє МРТ
-
хз чого в нього так було - в мене дитина потрапила до лора через ~1.5 місяці приблизно
-
Мы в прошлом году с Натальей работали, очень понравилась, все рассказала, не нужно было вытягивать какую-то информацию, и в фб многие ее тоже рекомендуют. На сайте есть тел, можете ей написать спросить ваши вопросы и она ответит. Natalia Kulikova isaquicktax.ca/
-
Ні. Не допомагає.
-
Хто як бореться з безсонням після тяжкого робочого дня, або навіть коли приходиться працювати вночі?
-
я не казав про МРТ, не перекручуй ) сказав же шо гадки не маю, що таке мрт в цілому, але купу інших досліджень можна на дуже розумний термін забукати в true north imaging, і те саме з аналізами в life labs
-
Я чекала на результати узі в грандріверхоспітел 4 години зі своєю дитиною, якій було 5 днів від народження. Можливо, б якщо був сімейний то результати передали йому, не знаю. Коли попала на швидкій в емердженсі в грандрівер, то лікар підійшов напевно за 1-1,5 години. Але все зробили чітко, померти не дали😀 В емердженсі маунт-сінай чекала десь с 6 вечора і о 2-3 ночі відправили додому.
-
Привіт, чи був у когось досвід перевезення авто з Канади до країн ЄС? Знаю, що це ще та морока, але цікаво на скільки. Якщо що у мене Мерседес, модель якого випускалась в ЄС, на склі та фарах є маркери, що підходить під Євро стандарти. Тільки треба задні поворотники з червоних на помаранчеві замінили, але це чисто колір ласпочки.
-
Дякую 🙏🏻