(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене минулого тижня була дивна головна біль, пішла до сімейного і розказала, вона перелякалася і МРТ зробили мені через 2 години
-
Моей бабушке молитвы помогали )
-
Записали до лора, точніше до двох різних, очікування 1.5 місяці. Торонто. Дорослий.
-
У тебя хороший скил и пугливый фемели )
-
А на айфон вообще норм фото выходят если как начало для фотографии, или полная шляпа?
-
Но птиц на ветках конечно не поснимаешь
-
Даже фильмы снимали уже на айфон )
-
‼️ Побиття людей "скінхедами" відбувалося вже далеко не один раз Перше відео із Набережної. Молодики накинулися на чоловіка, який намагався потрапити до під'їзду. Цей чоловік в поліцію звернувся, там йому відповіли: "просто так людей не б'ють". Каже, що зараз таке відчуття, що справу затягують. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
‼️ Б'ють людей та знімають це на відео Підписники повідомляють, що у Франківську з'явилася "банда" "псевдоскінхедів", яка займається побиттям людей без причини. Вони знімають все це на відео та публікують у своїх закритих каналах. Кажуть, що переважно "працюють" вони на БАМі. *Скінхеди - молодіжна ультраправа субкультура, представники якої дотримуються неонацизму. Якщо хтось має більше інформації - пишіть 👈 ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
Походу такое тоже есть 😄
-
А там просто стандартными камерами фоткают или есть какието колхоз-линзы или приблуды для этого?
-
Мені дуже "подобається", як з кожного холодильника лунає ода про ухилянтів. На західному кордоні немає проблем ні з людьми, ні з дронами, ні зі зброєю, зате нічого не робиться з тотальною корупцією та ідіотизмом на всіх рівнях, через яку безглуздо гинуть українські солдати на передовій. В мене вже давно імунітет виробився на претензії щодо ухилянтів. Вибачте, але наболіло.
-
ох уж эта украинская полиция