(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Первые слова которые мне сказали приехав на вызов когда обнесли квартиру: не волнуйтесь, вы сегодня не первые.
-
Нову частину фільму "Дюна" знімали на об'єктиви українського виробництва. Проєктування цієї техніки закінчували вже після повномасштабного вторгнення. Подекуди навіть з окопів. Про це заявив працівник компанії IronGlass, яка і надавала об'єктиви для зйомок Підпишіться на NV
-
Фолкс, а в какой раздел резюме писать принципы работы с кодом? Рекрутер и тем более нейросеть должны увидеть волшебные слова OOP, SOLID, KISS и т.д. их довольно часто упоминают в вакансиях. Но это же не технология и не фреймворк, просто упомянуть в саммари, что я их придерживаюсь, достаточно, как считаете?
-
Жиза. В Україні постійно питали. В Польщі може кілька разів запитали. В Канаді ще жодного разу не питали
-
Ну ты сам почему то выделил пенсионеров 🤷🏼♂️
-
Я бачу, як люди думають, що той факт що Україна є жертвою автоматично означає що все має бути так як нам треба. Реальність а тому, що рашка була і є, і не в силах жодного українця змінити факт що в нас під боком кончена нація з втричі більшим населенням яка нас ненавидить. Що було в силах українців - це побудувати країну, яка була б достатньо сильною економічно і не потопленою в корупції. Може в тоді в нас було б в рази більше допомоги від союзників, власний сильный ВПК та армія, яка могла б вчисту перемогти на полі бою. Рашка могла б навіть не наважиться напасти взагалі. Але Україна зафейлила те, що було в наших силах. Оце в мене болить найбільше. І зараз ми розплачуємось за корупцію і недалекоглядність. Скільки б ми не говорила про те, що винуватцем є рашка (і це правда), все ще не змінить того факту, що ми не зробили з нашої сторони те, що могли б.
-
вот такие вот лиды нынче пошли..
-
А не пенсионеров можно?
-
Так типа реальная тема?