(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти також прочитай як русня перекрутила новину
-
А є тут ще люди які вже пройшли чи проходять по BC PNP Tech? Відгукніться пліз, думаю тут їх має бути або дуже багато або всі 🙂
-
Прочти еще раз
-
Що?
-
Ага зрозуміло, дякую! Тобто умовно треба прийняти офер і вже вийти в офіс і все підписати, і може в ідеалі ще й ЗП отримати мабуть... Це не питання, це просто думки вголос, я так розумію це навряд де прописано, треба дізнаватись в тих хто отримав ці бали по програмі виходить
-
В кінець ковіду два тижні зайняло, але це було давненько
-
Третий пункт можно в одно с компостом если очень лень
-
Вообще так: Компост Ресайкл То что не компост и не ресайкл
-
так
-
типу іммі консультант але без ліцензії?
-
Дякую :)
-
TOWaste апка для торонто
-
EA та Xbox. Ще embracer, но вони самі винні, поскупували купу компаній без профіту, я грошей як у майків у них нема)
-
Ти не зрозуміла, я вже пояснила зверху для жирафів. Ти сильно переживаєш за те що русня думає?
-
А чи знаєте БС компанії із тайпскріпт, нод джс, які допомагаються із ПНП?))
-
Я знаю что шизики побили бабку, но буквально 3 дня назад была аналогичная история где до бабок доебываются за мову
-
ну ізі потрапити джуну - я би так не казала)))
-
Там же є на скріні - strapsco.com
-
name & shame
-
Відсоткові ставки, tech cooldown та як це впливає на інженірінг Підвищення ставок та уповільнення IT принесли багато негативу: масові звільнення, ускладнення пошуку нової роботи, і тп. Але це також принесло щонайменше одну позитивну зміну: інженерні практики стають набагато більш прагматичними, простішими та реалістичними. Відійти від тисяч мікросервісів, не використовувати красиві, але недоцільні інструменти, та менше overengineering. Більше про це тут - "The end of 0% interest rates: what it means for software engineering practices" (потрібна платна підписка, але основні висновки зрозумілі навіть з частини тексту). На жаль, це все ще не стосується ML/AI. Всі додають LLM & RAG, незалежно від того, потрібні вони вам чи ні.
23 Jan 2023, 01:02
447047/646351
20 minutes ago