(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
😱 Автівка влетіла у натовп людей у польському Щецині Місцева поліція повідомила, що водій вчинив це свідомо. В аварії постраждали 6 українців, серед них є 5-річний хлопчик. ✅ Підписка 📩 Надіслати новину
-
ніякого антиукраїнського мотиву там не було краще ото щоб адмін сидів сичував тут на кожен ваш пост - самі б коментували)
-
чувак тікав з аварії і почав чавити людей в паніці
-
move on
-
звичайна аварія
-
100-200$ за 600футів десь одноразово, але це діп клін
-
та про це нема мови) але все одно, осадочок залишився
-
крім роботи ще хімія їх + виїзд
-
Якось дорого, хіба їм не почасово платять? Десь до 25 дол/год. Я в квартирі прибираю ну нехай за 3 години, це якщо не швидко
-
Ну хімія і у мене є, а виїзд, ну таке, мені не платять щоб я до роботи доїхав 😏 Але зрозуміло
-
ака "Я вірю в пропаганду і пишаюсь цим!"
-
У мене були правки, але так ніхто і не перераховував(. Виплат не отримував
-
Це вже не зупинити. Якщо понеслось, то понеслось. Ніхто ж не стане гуглити, що там 20+ постраждалих. В тг написали що постраждали 6 українців (що правда, але написано так начебто тільки ці люди і постраждали) - значить ксенофобія дійшла до такого рівня, що українців в Польщі просто чавлять на тротуарах.
-
Як боротися з ксенофобією? Організуйте спілки з церквами, школами, клубами, громадськими організаціями. Підключайте засоби масової інформації, поліцію, дітей. Залучайте всіх, пропонуйте і обговорюйте будь-які ідеї, щоб кожен був залучений в цю боротьбу. Ви можете зупинити і ізолювати групи, пропагують ксенофобію.
-
там мають бути пилесоси, швабри, тазіки і тд і тп і ти на роботу їздиш в одне місце, а людині треба кожен раз в нове місце і за собою це все підняти/спустити
-
нє, я не подумав що постраждали тільки українці зазвичай, коли щось трапляється, в новинах кажуть тільки про українців
-
ІПСО це не завжди брехня)
-
ГУР каже про 1.5M$ в ІПСО від русні на 2024. Такі пости значно дешевше, тому це або співпадіння, або лише квіточки порівняно із тим, що ми ще побачимо
-
тобто поляки погані?
-
Я не казав про когось конкретного, а в цілому про ситуацію. Це маніпулятивні пости, наче і не брешуть але якщо читати поміж рядків то меседж зрозумілий. Минулого тижня так неслась історія про зґвалтовану українку (виявилось що то дівчина з Білорусі була) в Варшаві. Якби це не була систематична історія, то завжди можна було б сказати, що я бачу те що хочу бачити, і тому так сприймаю новини. Але коли це несеться вже третій місяць підряд, то сумнівів що такі речі робляться свідомо (або не свідомо але під впливом емоцій) вже не виникає. Наче йобнутих поляків в реальності мало, давайте ми ще і придумаємо їх побільше))
23 Jan 2023, 01:02
447144/645594
5 minutes ago