(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це здається в ФБ і в долині популярна історія. В мене була така компанія в якій всі дропбоксери і тд. То вони просто кажуть що нефіг девеолперу відповідальність перекладати. Написав код - сам перевір, сам задеплой і сам неси відповідальність за фічу в проді. Має право на існування думка ІМХО
-
Так что хз даже
-
Могу тестить конечно, но я недавно лазил в репозиторий девов и потом им таски создал чтоб нормально юнитами его покрыли) В итоге код рефакторили чтоб сделать более гранулярным и иметь возможность нормально протестировать
-
Доречі в тред про подорожі
-
Тоді не дивно, що такий список 😁😁😁
-
А, туплю, на пенсії
-
Где ты опять
-
Я людина з GR, хоча нікого тут не знаю :) Два рази на тиждень треба бути. І зп дійсно середні, але точно не низькі. Окрім підтримки по bc pnp tech (заради чого тут більшість) з хорошого тут не було масових звільнень як в інших компаніях
-
Вернулись на домінікану з гаїті
-
от термина RAG уже блевать хочется, сейчас в каждый утюг хотят добавить AI чат-бота с RAG. А на какому-нибудь медиуме индусы идийцы наверное каждую секунду добавляют новую статью с тегом RAG и отсутствием смысла…
-
ну вот с блокчейном и 3Д-печатью тоже одно время носились. помню даже были шутки вроде "если ваш стартап не про 3D-принтеры, которые печатают дронов, объединенных в mesh-сеть с блокчейном, вам денег не дадут"
-
ну, давненько не было такого безумного хайпа, как вокруг AI
-
Це вже давно поширено в індустрії, були інші теги, будуть нові теги. Мене куди більше турбує момент, коли все це лусне
-
Ну, типу того, але залежно де :)