(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Где ты опять
-
Я людина з GR, хоча нікого тут не знаю :) Два рази на тиждень треба бути. І зп дійсно середні, але точно не низькі. Окрім підтримки по bc pnp tech (заради чого тут більшість) з хорошого тут не було масових звільнень як в інших компаніях
-
Вернулись на домінікану з гаїті
-
от термина RAG уже блевать хочется, сейчас в каждый утюг хотят добавить AI чат-бота с RAG. А на какому-нибудь медиуме индусы идийцы наверное каждую секунду добавляют новую статью с тегом RAG и отсутствием смысла…
-
ну вот с блокчейном и 3Д-печатью тоже одно время носились. помню даже были шутки вроде "если ваш стартап не про 3D-принтеры, которые печатают дронов, объединенных в mesh-сеть с блокчейном, вам денег не дадут"
-
ну, давненько не было такого безумного хайпа, как вокруг AI
-
Це вже давно поширено в індустрії, були інші теги, будуть нові теги. Мене куди більше турбує момент, коли все це лусне
-
Ну, типу того, але залежно де :)
-
Як це вирішує кількість коллів на рефреш? Вони шо так, шо так будуть робитись кожні ~5 хвилин в залежності від user actions, різниця тільки в тому, шо можна запобігти зайвому коллу до бажаного ендпойнту, який поверне 401 Ми свідомо це не робимо, тому що determining whether jwt is valid is not frontend's responsibility
-
Так, робив по цьому. ВП закінчується в квітні 25, я на всяк вирішив зробити до кінця старого паспорту, бо новий буде аж в червні. —————————————— Ви всі знаєте, наскільки важливо мати дійсні імміграційні документи під час перебування в Канаді. Прошу поширювати цю інформацію з вашими контактами, які приїхали до Канади за програмою CUAET. Розпочався місяць березень. Як ви знаєте, 31 березня 2024 року це важливий реченець стосовно програми CUAET, за якою приїхало вже багато українців. Нещодавно я зв'язувався з керівництвом національної організації КУК (UCC) стосовно цього питання, і вважаю за потрібне розповсюдити наступну інформацію серед українців регіону. Якщо ви вже знаходитеся в Канаді за програмою CUAET, то до кінця цього місяця (31 березня) ви маєте можливість подати заявку на продовження своїх документів (наприклад: Work Permit, Study Permit) за цією ж програмою на додатковий термін незважаючи на те, коли закінчуються ваші чинні документи. Офіційна інформація, затверджена керівництвом КУК після довгих дискусій з федеральною службою імміграції (IRCC): www.ucc.ca/2024/02/17/information-for-cuaet-holders-re-march-31-deadline/ (українська та англійська версії). Безвідносно до КУК, додаю також відео-інструкцію від пана Дмитра Малика ("Українська Канада") стосовно заповнення документів, і що конкретно треба вписувати у форму, щоб ваш документ розглядався в рамках програми CUAET: www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0 . Перед тим як подавати заявку, про всяк випадок переконайтеся що ваші канадські документи на кшталт SIN та OHIP є дійсні (не прострочені). Немає гарантії, чи дадуть вам додатковий імміграційний документ на додаткові три роки: все залежить від індивідуального імміграційного офіцера, який розглядатиме вашу заявку. Проте, якщо ви плануєте залишатися в Канаді, то ви маєте серйозно розглянути цю можливість продовжити ваші імміграційні документи до кінця місяця. Навіть якщо імміграційний офіцер вирішить не продовжувати ваш документ, ви нічого не втрачаєте: імміграційна служба Канади не триматиме на вас зла в майбутньому. На все добре. Michael Doroshenko Head, UCC Region of Waterloo—Wellington
-
так це зона відповідальності бека 🤷♂️
-
Ще одна причина цього не робити - you have no control over the local time on the FE - час на девайсі клієнта просто може бути неправильним = вся логіка йде у дупу ) Я мовчу про танці з бубном з таймзонами і тд
-
I'm glad I win from home. I started with an online investment platform last year with Mr Ontarian Hawkins and it is always paid. I enjoyed the bonus and huge profit on his platform, I don't know how to do that, but I'm grateful. If you had trouble earning online contact t.me/+AbvSQgT-XIs2Y2Jk