(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще одна причина цього не робити - you have no control over the local time on the FE - час на девайсі клієнта просто може бути неправильним = вся логіка йде у дупу ) Я мовчу про танці з бубном з таймзонами і тд
-
I'm glad I win from home. I started with an online investment platform last year with Mr Ontarian Hawkins and it is always paid. I enjoyed the bonus and huge profit on his platform, I don't know how to do that, but I'm grateful. If you had trouble earning online contact t.me/+AbvSQgT-XIs2Y2Jk
-
Мені останнім часом нічого складного не треба було з SQL робити, тому не так щоб цікаво. А от наш CTO придумав використовувати DynamoDB та single-table design (це коли різні сущності з абсолютно різними колонками всі в одній таблиці записані) ото канєшно з непривички винос мозку - з цим працювати
-
А завтра - фінал internal competition про те, хто запропонує кращу нову ідею для застосування хех ) Так шо намагаємось робити не шоб було, а шоб справді було корисно
-
Ми на днях airbnb підписали тільки тому, що у нас воно вже є трохи краще ніж у конкурентів )
-
Наш вот тоже придумал недавно
-
У RAG трохи більша сфера (корисного) застосування, ніж у 3д друку, ні? Але так, хайпу дуже багато - у нас майже у кожного клієнта, хоч нового, хоч старого, одне із перших питань - а у вас воно є? От і доводиться робити
-
Каждый СТО в своей карьере один раз это придумывает...
-
RAG не "мій" Ти говориш про корисність технології в цілому для людства, я говорю про consumer space 🤷♂️
-
на 3д принтерах хотя бы (в будущем) можно будет органы печатать и увеличить продолжительность жизни (богатых 🥲) хотя бы раза в 2, а твой RAG может сопоставимое предложить?