(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так чи інакше треба починати з резюме, відновлювати знання, визначитись з сильними сторонами і тоді дивитись на ринок, може в Канаді буде більше пропозицій в тій технології, мене взяли на роботу бо я мав досвід з Shopify, хоча я хотів знайти роботу на React, тому ніколи не знаєш який досвід вистрелить
-
Дев каже: а знаєте, я тут пофарбував кнопку, але тепер колір кнопки пишеться в лог з ІД транзакції, тож можете потім порахувати який колір був успішнішим.
-
А потім вся аплікація стає колом бо динама починає тротлитись бо не встигає масштабуватись, бо постійно тримати високий шейп дорого...
-
А жаль.
-
Мы все мыслим схоже.
-
Спасибо за длиннопост. :)
-
Спасибо за общение.
-
Хоча це не заважає його використовувати :-) наскільки я розумію, він доречний, коли сервер просять зробити щось, на що він не спроможний/не спроектований
-
Я його пару раз теж юзав в старих проектах, але його нема в сучасному rfc :-(
-
Шкода шо такі речі прибирають) ще один такий приклад - це порт 666 в services для doom, в лінуксах його вже нема, в вінді 10 ще є, в 11 не дивився
-
Весь вывод.
-
Впрочем 100 аппликантов меня пугают меньше чем переезд.
-
Хотелось чего-то эдакого, чтоб перевернуло весь мой внутренний мир.
-
Нужно же откуда то браться дыму.
-
И про выгорание до тла.
-
Айти это про дым и зеркала.
-
Мне всегда казалось, что это вуду какое-то. Я хотел работать с нативной андроид разработкой, устраивался как мобильный разраб - работал со всем кроме этого :). С нативной разработкой андроида удалось поработать от силы месяца 3. Это абсурд. Но так получалось. Про опыт и скилы. Может у человека его тонна и у него синдром самозванца и он принижает себя, а есть те у кого все на показ а на деле пустышка - но зп и позиция будет лучше чем у первого.
-
Може хтось на маку ще подивиться, цікаво, чи прибрали там