(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а если б зашла на всю котлету сразу, а снп -30%?
-
То докупайте ще)
-
ну или играй в рулетку когда заходить
-
Перепис лохів в чатике))
-
по 6к не взял
-
Біткоін буде рости зараз ту Зе мун, бо якийсь довгий період часу голова BlackRock казав, що біткоін це туфта і розвод В той самий час, BlackRock у Європі (інше юридичне обличчя) скуповувало біткоін Після пандемії настав час рубити вершки: ВПК та BTC. Якщо Трамп прийде до влади, він висушить BlackRock і демократів, які з цього кормились
-
Імєнно блять, дуже обідно
-
Блін я в 2014 розпитала дуже авторитетну на той час для мене людину(біток був по 10 чи щось таке) — він сказав, це скам, не лізь, я не купила) Потім коли цього літа біток впав, я поговорила з іншою авторитетною для мене людиною і він сказав те саме. Я знов не купила Зараз злобно зиркаю на обох))) і більше не питаю
-
Сусіди виставили ламелі (палки такі) від ліжка, мені якраз пару штук треба було, чомусь не зміг себе заставити взяти) А у нас в комплексі хтось викинув хвох, то я мимо не зміг пройти, почистив від пилу, замінив термопасту, підправив HDMI порт і наче працює, джойстика тільки нема 🙃
-
Я насправді згодна з тими хто вважає що найближчий час таки буде рости. По-перше етф дійсно дуже спрощує купівлю, багато хто не хотів їбатися з гаманцями. По друге халвінг і тд, зараз сама тема надійності і хорошого зростання крипти активно форситься в тві Ну тобто я й досі толком не розумію забезпечення бітка, але влізти дуже хочеться) ну власне тому і фракція мінімальна, я 3к вкинула, хай поки буде
-
Це вірно, якби я зайшла наприклад по 26 я б зараз вийшла і точно не докупала Але оскільки в мене взагалі не було, то думаю трошки не завадить