(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Імєнно блять, дуже обідно
-
Блін я в 2014 розпитала дуже авторитетну на той час для мене людину(біток був по 10 чи щось таке) — він сказав, це скам, не лізь, я не купила) Потім коли цього літа біток впав, я поговорила з іншою авторитетною для мене людиною і він сказав те саме. Я знов не купила Зараз злобно зиркаю на обох))) і більше не питаю
-
Сусіди виставили ламелі (палки такі) від ліжка, мені якраз пару штук треба було, чомусь не зміг себе заставити взяти) А у нас в комплексі хтось викинув хвох, то я мимо не зміг пройти, почистив від пилу, замінив термопасту, підправив HDMI порт і наче працює, джойстика тільки нема 🙃
-
Я насправді згодна з тими хто вважає що найближчий час таки буде рости. По-перше етф дійсно дуже спрощує купівлю, багато хто не хотів їбатися з гаманцями. По друге халвінг і тд, зараз сама тема надійності і хорошого зростання крипти активно форситься в тві Ну тобто я й досі толком не розумію забезпечення бітка, але влізти дуже хочеться) ну власне тому і фракція мінімальна, я 3к вкинула, хай поки буде
-
Це вірно, якби я зайшла наприклад по 26 я б зараз вийшла і точно не докупала Але оскільки в мене взагалі не було, то думаю трошки не завадить
-
ага
-
Ну я дальше ніж до літа не прогнозую, «найближчим часом» це місяць-два, далі хз Ну і він дуже волатільний же, неможливо нормально передбачити
-
Я не експерт То моя думка Біткоін будуть зараз штовхати, шо б зібрати гроші з «лохів» Бо stock market - це не місце, де створюються гроші. Це місце, де гроші з одної кишені переходять до іншої. Основна задача зараз фондів перед інвесторами, які вклали мілліарди - зробити профіт, поки є така можливість.
-
Можете ПЛІС пояснити свій отой пост. Ви почали його з того, що біткоїни буде рости ту зе Мун, але закінчили тим, що якшо прийде Трамп, то буде прикривати той спосіб заробітку демократів. То біток буде рости ту ще Мун до осені, чи як розуміти ваші слова? :)