(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
имхо если вы не спешите и не хотите активно трейдить, то топовый вариант это купить VOO или VWCE и забыть
-
Я все ще не можу себе заставити докупити Вчора весь день рахував ризики Навіть коли відкатиться назад, думаю це буде контрольований відкат, що б лякливі продали, а ждуни докупили на більші суми І вже після цього ралі, думаю обвалиться назад Ну це моя думка, можливо я помиляюсь. Але, якби я міг впливати на ціну бітка, я би саме так і зробив, що б зібрати всі вершки
-
Злий ти Вітя) я почекаю до 80 тоді куплю
-
закупился на хаях, прокатился ну сами поняли на чем
-
покупать по 60, продавать по 30?)
-
Всім привіт! Я тут не так давно є пара питань допоможіть будьласка, Шукаю роботу на позицію Salesforce Commerce Cloud Developer Є така вакансія www.linkedin.com/jobs/view/3844980554/?trackingId=Ec74qLmEbSqY3DQYmWIr4g%3D%3D Хотів спитати може хто може зробити референс, але це ж рекрутингова компанія і не знаю чи працюють тут референси. Дякую за будь яку пораду.
-
Щодо альти, є такий нюанс що в цьому треба хоч трохи викупати. Біткоін і етеріум всі знають, а решта це кіт в мішку
-
Оце я б так робила якби мала їх куплені по гарній ціні
-
В Канаде кто-то реально с доходом в 40к без своей недвиги живёт?
-
@ellenaua ты там вчера про домик и пенсию считала)
-
Згідно з новим звітом, канадцю з медіанним доходом потрібно від 40 до 50 років для накопичення першого (і останнього) внеску для купівлі житла в метрополії Торонто - Greater Toronto and Hamilton Area (GTHA). Якщо ви збираєтеся купувати житло, можливо, краще спершу закохатись: одруження та спільний дохід скорочує середній термін заощаджень лише до 12–26 років. В той же час, в Канаді дуже багато інших міст, де нерухомість набагато дешевша, а тому заощадити на перший внесок буде набагато легше та швидше 😁 @UkrainanCanada
-
покупать