(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и это видео тоже есть, где он на кровати лежит данные свои называет?
-
І теж дали пізди
-
І потім сбу його затримали
-
Ось це відео з метро
-
Я кидав декілька днів тому
-
Так йому вже тричі дали за це пізди
-
А що в тебе за брокер? Квестрейд не дозволяє фракції стоків(
-
Так ти купив назад? Чи просто трекаєш?
-
Ну так, буває так що хаї продовжуються)
-
www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/l3nwkk/how_to_fix_this_issue_when_uploading_imm5710/ це спрацювало. треба щоб в файлі не було помилок сертифікатів підпису, які можуть рандомно зʼявитись по ходу заповнення форми. Краще заповнювати Адоб Файн Рідером.
-
⭐️привіт ⭐️ Мене звати Марічка і я засновниця та директор музичної академії why_not_academy Ось наш Instagram ⬇️ www.instagram.com/why_not_academy?igsh=MWxsMXUzMmcxcnNt Проводимо набір на уроки вокалу онлайн і запрошуємо саме тебе ⭐️ Здійсни свою мрію , відкрий у собі нові знання і навчись керувати своїм голосом ! 1.Постановка правильного дихання 2.Звільнення від зажимів 3.Чиста інтонація 4.Вокальні прийоми та прикраси 5.Приємні і позитивні емоції 6.Зручний графік Якщо ти хоча б щось одне з цього хочеш відчути і зрозуміти , тоді тобі точно до нас ! Наші професійні викладачі допоможуть тобі у цьому. Для кого підійдуть уроки онлайн ? Що для цього потрібно? Ти можеш детальнішу інформацію прочитати у нас на сторінці instagram Пиши в Direct і здійснюй свою мрію 🎤⭐️