(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну хіба це не вкладується в деякий стереотип? Мені здається, що так
-
1/4, не рахується 😂 (хоча мені трохи це дикувато, нахіба той ніж 😄) По-перше, тут, де ми - дуже, дуже безпечно, дівчини самі вночі гуляють спокійно. По-друге, якщо кирпичем ззаду ляпнуть - ніж, не ніж - пофіг) по-третє, при моїй повній відсутності будь якого тренінгу з ножами, та деякій присутності (хоч і дуже давно) тренінгу без них - я буду значно ефективніший без ножа
-
Я он теж здивувався за edc. Я вже років 12 постійно на кармані ношу, це типу вже не те що звичка, а рефлекс.
-
Зависит от статьи Канаде интересно за что именно тебя наказали и наказали ли вообще Они будут искать аналогичное правонарушение в канадском законодаиельстве и уже потом принимать решение Если просто за использование / покупку / хранение, то скорее всего ничего не будет, но это задержит рассмотрение заявки, 100% Еслм была судимось - надо указывать самостоятельно, иначе могут вообще бан влепить
-
Та і просто щось відрізати, порізати, закрутити і тд. Типу зручно
-
Ну якщо кирпичем бахнуть то пофіг, а якщо ні то буде варіант відбитися якщо втікти не вийде 😂️️
-
Аееее, шо? ) Я не знаю, шо таке "топові місця світу" 😊 Я був еее десь в 46 країнах плюс мінус, всі місця різні, майже кожне по-своєму топове (я на Шрі-Ланці бував, але не жив - жив я на Самуї в Таїланді) Особисто для мене, за сукупністю факторів та звісно дуже суб'єктивно - не Дубровнік, але якесь маленьке містечко в Макарській Рів'єрі в годині від Спліту - я б там більше хотів жити, аніж хоч в Таї, хоч на Шрі-Ланці. Звісно, що перспектива теж змінюється - "де б я хотів жити один" та "де б я хотів жити з 4-річною дитиною" та "де б я хотів жити вдвох з дружиною, коли дитина виросте" - це, скоріш за все, три різних місця