(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я щось так розхвилювався, що забув всю англійську, думаю та йоп твою мать, 10+ років досвіду, сам провів більше 100 інтервью, а розхвилювався як перший раз. Коротше, ганьба та стидоба
-
Точно про мене сьогодні.
-
Думаешь плохо прошел в итоге?
-
Та начебто наступне інтервью назначили, там далі побачим.
-
Думаешь плохо прошел в итоге?
-
Я просто думаю якщо б зафейлив то навряд би наступний етап з СТО ставили, типу нема чого людині робить даром час витрачати
-
Доречі питання, а як тут принято, якщо зафейлив якийсь етап інтервью, типу продовжують далі щоб пройти по процесам і в кінці вже дропнуть, чи зразу кенселять після фейлу?
-
І насправді імхо друге справедливіше тому що реально можна не в тому муді прийти та розхвилюватися а по іншим критеріям будеш чьотінький і все таке
-
Усюди по різному. Я коли проходив співбесіди і було що після кожного єтапу кажуть так чи ні (більшість), та були такі що букають 4 мітингу та у кожному своє (кодинг, біхевіорал, сис. дизайн) і тільки як пройшов все, вони збирались та голосували та обговорювали
-
Та прямо навіть не знаю що й думати, СТО наче б то зайнята людина, витрачати час на людину яку мають дропнуть то таке:) подивлюсь що буде після цього інтервью, далі вже овнер компанії, останній стейдж.