(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Творог, кокосове молоко, яйце, муку з манкою пополам. І сіль - цукор. Кокос прямо допоміг
-
А хтось користується American Express картою? Чи вигідно потім для подорожей?
-
Так себе. Ручные нигде не нужны особо, автоматизация тоже разная бывает, скажем берут автоматизаторов для написания contract tests, обзывают это sdet (developer in test).
-
⭐⭐⭐Гайз, підкажіть пліз таке питання. Чи можуть «задвоїтися» акаунти у Government of Canada? При подачі на зняття обмеження з робочого перміту створили акаунт. Також зробили акаунт після отримання листа про необхідність оплати fee за біометрію. В пошуках Немо паролів випадково створив ще один. По факту, як я зрозумів, зараз є три акаунти, один пустий, другий з заявкою на PR, третій з заявкою на зміну перміту. Як їх можна об'єднати? Хтось був у такій ситуації? Та через яку форму можна запросити на паперовий вигляд перміту (фізично він не приходив). Дякую.🙄
-
@sdwvit www.instagram.com/reel/C33oNpPPfh2
-
USA B1/B2,F1/F2 EARLY DATES AVAILABLE in 2024 :At cheaper rate ✈️ February ✈️ March For Canada (Toronto, Ottawa, Calgary, Quebec, Halifax and Vancouver) we offer the best rate, payment after confirmation. Message me directly if only interested. @Ibrahimjees
-
Shit happens, я таким самим чином повністю провалив тех інтерв'ю у свою компанію... О 4 ранку... Із Таїланду... Нічого, взяли)
-
Прорвёмся!
-
Ще банку треба повідомити новий сін і данні ПР картки, бо потім проблеми можуть бути з перевипуском карток
-
Всім привіт) хто з QA проходив інтервʼю в Канаді, підкажіть, будь ласка, чи загалом сильно відрізняється процес інтервʼю тут від нашого? Більше звертають увагу на теоретичні питання чи більше повʼязані з практичним досвідом? Загалом будь-яка інформація буде цікава і корисна)
-
Try to call IRCC. Я спитав в дружини вона працювала в імміграції, такі випадки не траплялись.
-
Я не знаю що за район та будинок. Вискочило таке оголошення, може комусь цікаво буде. Ціна наче гарна. www.instagram.com/reel/C4JskGjPoSe/?igsh=MXJiMGVrc21heGppeg==
-
Йой, буду пробувати. Просто питання, чому дає регати на один і той мейл виходить що три аки.
-
Привіт, не знаю як з мануал. З автомейшн більш менш стандарт. Трошки про твій досвід побалакати, трошки теорії, трошки практичних задач на програмування (рівня ізі на літкод, особисто в мене було одна на іф елс, одна на рекурсію). Трошки про опс сторону а-ля ci/cd.
-
А хіба ці акаунти не мають різне призначення і тому дозволяють мати декілька? Наприклад, коли реєструєшся на ЕЕ, то креди з CUAET порталу не валідні
-
#вакансія Привіт всім, зараз моя компанія активно набирає новеньких. Компанія дуже класна, фул ремоут, класний та цікавий продукт, не аутсорс. Вакансії більш для python dev та full stack dev. Можу зробити реферал boards.greenhouse.io/plotly
-
Та то ж просто хтось гроші відмив, а не тому що картинка стільки коштує.
-
Приклади: - Одне інтерв'ю, код навіть не питали, тільки щось на кшталт "як би ви тестували холодильник. - 5 різних інтерв'ю з різними людьми, одно з них було 1 hour coding session онлайн, друге було різні технічні питання, на інших тех технічно запитували але менше. Безліч різних варіацій між цими двома варіантами наведеними вище.
-
Edmonton Tech Wednesdays завтра в Едмонтоні! Грета бар 5:30-8:30PM. Деталі тут: www.linkedin.com/posts/mykodev_edmonton-tech-wednesdays-by-moved-week-activity-7170960724008091649-52RC
-
"Ухилянти є різні: ті, що втекли з війни та ті, що бояться переступити поріг ТЦК", - Колишній співробітник ТЦК розмірковує про "ухилянтів". Приєднатися | WARSHAL ✙
23 Jan 2023, 01:02
449040/644441
22 minutes ago