(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Edmonton Tech Wednesdays завтра в Едмонтоні! Грета бар 5:30-8:30PM. Деталі тут: www.linkedin.com/posts/mykodev_edmonton-tech-wednesdays-by-moved-week-activity-7170960724008091649-52RC
-
Когда пытаешься войти в айти и соответствуешь вакансии)
-
З тих інтервʼю шо я проходив в великі кантори +- то часто дають питання з літкоду, шоб просто тупо відфільтрувати людей, але ті питання вже повторювалися 100500 раз, треба вміти себе продавати, то вас потягне більше ніж ваші роки досвіду чи нормальні проекти, я б сказав треба вміти проходити інтервʼю, але скіли тоже треба мати, по ткорії по бібліотекам і тд
-
Підкажіть будь ласка, як ви декларуєте ррсп в такс репорті, якщо туди робили внески ви і ваш роботодавець(матчив таку ж суму)? Вказуєте лише суму, яку ви вносили, чи і свій внесок і внесок роботодавця сумуєте?
-
Звичайно що вказуєте обидві суми
-
Он пропустил тех кто прячется в тцк )
-
там питон дев с JS/React в придачу хотят(
-
ну там есть просто отдельно фулл стек с пайтоном и реактом) а есть этот пайтон дев с реактом) я , например - Python back-end dev) поэтому и проблема
-
А в чем проблема ?
-
Не вижу проблемы вообще, в любом случае поговорить можно, риакт не квантовая физика, я не представляю как можно так вот изолировано сидеть на бекенде чтобы риакт в глаза не видеть)
-
В моем понимании фулстек это веб+мобайл+десктоп типа такого )
-
так бэк + фронт это фулстак уже)
-
ваще норм сидится )) но спасибо за совет
-
Напомнило www.reddit.com/r/ProgrammerHumor/comments/10yqi8t/backend_developers_feelings/ :D
-
Оркестр когжа еще DevOps, не? :)
-
а не фулстек
-
это человек-оркестр уже)
-
Фронт бек это слишком делить веб