(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.telegraph.co.uk/news/2024/03/05/spanish-soldiers-change-gender-benefits-for-women/
-
ну руткоз очевиден, да)
-
Равенство 🤷🏼♂️
-
Популисты не делают экономику сильнее потому что не существует простых решений на которых они обычно выигрывают выборы
-
А що має бути?) думаю воно вже в ціні, бо несподіванки не сталось) а взагалі розраховую, що економіка США стане сильнішою з ним (хоча й не хотів би його президентом)
-
Бо треба їхати якщо виграєш і податки на заробіток в будь-якій точці світу теж не дуже приємно може бути) от можна канадський паспорт залутати, а там вже дивитись чи треба, щоб між стільцями не сісти)
-
А на непопулярные и сложные решение популисты не идут так как теряют рейтинг
-
Потому хз чем это больно )
-
А потом живут на пенсии в Испании а не наоборот)
-
Но чаще всего деньги зарабатывают в США
-
Там налоги от 100к платить только надо и есть другие нюансы
-
Он идиот и старый маразматик 🤷🏼♂️
-
Так він же ще і протекціоніст)
-
*laughing in symfony* Ніт Full stack це вигадка менеджмента, який хоче зекономити, jack of all trades Абсолютно всі "фулстеки", яких я знаю, мають перекос в один чи інший бік
-
У нас наприклад є кілька принципалів; ми не називаємось "principal backend developer" чи "principal frontend engineer". Але всі знають - якщо є складне питання по symfony - це до мене або Майка. По ноді - до мене або іншого Майкла. По реакту - до Майкла або Філа. Тобто я лізу в реакт коли мені сильно треба, а Майкл лізе в сімфоні, коли йому сильно треба, але головна спеціалізація у нас різна
-
найсвіжіше