(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас наприклад є кілька принципалів; ми не називаємось "principal backend developer" чи "principal frontend engineer". Але всі знають - якщо є складне питання по symfony - це до мене або Майка. По ноді - до мене або іншого Майкла. По реакту - до Майкла або Філа. Тобто я лізу в реакт коли мені сильно треба, а Майкл лізе в сімфоні, коли йому сильно треба, але головна спеціалізація у нас різна
-
найсвіжіше
-
клікнути сюди, і там буде внизу
-
Тоді можеш їм впринципі і казати що вони клоуни
-
🟢 Sr. Software Engineer - Full Stack Carfax - Вимагають 2дні працювати з офісу у Лондоні, Онтаріо. Ось перелік і необхідний досвід та скіли, якщо вам цікаво можу розказати детальніше і зробити референс. Object Oriented experience with languages such as Java, Kotlin, Golang, Python OR C#. We primarily use JVM languages and Typescript. Experience with JavaScript, Nodejs, Typescript, HTML5 and CSS3. Experience with modern front-end JavaScript Libraries such as Reactjs, Vue OR Angular. Knowledge with client/server architecture and building web services using REST or GraphQL Relational and NoSQL databases system such as MySQL, Mongo, DynamoDB OR Elasticsearch. Experienced with developing in a cloud environment (AWS preferred). Experienced with full SDLC development including design, building, testing, deployment, upgrade and support. Ability to provide leadership and mentor engineers through complicated technical challenges. Ability to work and collaborate effectively in a team environment as well as independently.
-
Веб дев да и вообще software engineering это один trade
-
жаль что старлинку нет альтернатив конечно
-
СБУ показала перший дрон "Морський Малюк", який був виготовлений за кошти волонтерських зборів. Це вдосконалений дрон нового покоління з новим дизайном, який здатен доставити майже тонну вибухівки на понад тисячу кілометрів
-
Дивись, за останні 25 років я писав десь на 15 мовах плюс мінус, including some really exotic shit, і приблизно стільки ж фреймворків Тобто якщо сильно треба, я можу і десктоп апку на c# сваять, і кнопочку пофарбувати, і маленький сервіс на пайтоні і беш скріптінг зробити, і тд. Але це не робить мене професіоналом у всіх цих технологіях; навіть при переході з одного фреймворку php до іншого потрібен період адаптації, тому що різні підходи, різні філософії
-
ну и вроде жс уже не только красивые анимации на страничках делать, не?
-
-
Но как из этого следует что нужна такая сверхузкая специализация как например риакт дев ?
-
Во-первых очевидно что нужно вникать в каждый аспект и на нужно время
-
И? Я не понял посыл