(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там нечего вести же до чего люди ленивые )
-
Ти уважно прочитав що я писав про людей що перевідкривають і яка в них логіка? Тому що ти це перенаправив що я долбоеб і не знаю як фоп працює
-
Чоловік у Неаполі намагався викрасти сумку в жінки, але вона виявилася сержанткою італійського спецназу 🥲😅😅 Гусак ГаГатун🥸
-
Доверяй но проверяй ©️
-
А де питання?
-
Так і є, завжди ФОПи в мене вів бухгалтер компанії. При цьому немає абсолютно жодної причини його закривати коли переходиш між компаніями. Ба більше того коли я ішов на рік працювати на ЗП я теж не закривав ФОП. Бухгалтер перевів його на іншу групу щоб не платити податок.
-
Школяр погрожував здати вчителя фізкультури до ТЦК в Тернополі😳 Таке фото поширюють в мережі. ㅤ ➡️ ПОДПИСАТЬСЯ Присылайте контент в анонимный бот➡️ @Obstanovka_kyiv_bot ⬅️
-
Я тепер не відʼєбусь
-
Ні, йди сюди назад Дай відповідь чітку
-
я в общем-то тоже открывал фоп через работодателя, это потом уже стал сам все делать. но в самом начале было очень лень разбираться
-
Та я бідний. Мені що зараз, що пізніше, принципово ні на що не вплине
-
много кто доверял это бухгалтеру компании
-
Катран щось прям взагалі чат не читає)
-
Ты биток скинуть успел ?
-
ну раньше ведение фопа таки было связано с определенным гемороем
-
Людям свойственно боятся того чего не понимают )
-
Ебать, это прям вызов
-
або треба перестати бути бідним
-
Та не треба нічого там самому робити. Від слова зовсім. Але люди вище пишуть смішні тези і аргментують це наявністю фопа в 5 років
-
Знаю 2 людей менеджерів що перевідкривають собі фопи бо бояться до нього взагалі торкатись
23 Jan 2023, 01:02
449419/644627
8 minutes ago