(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І це велика проблема в тому, що люди, яким вже давно небезпечно бути водієм, не мають альтернативи руху в місті через інфраструктуру, де вони пішки тупо нікуди не дійдуть. Я не хотів би, щоб мене збила бабка з глаукомою, бо їй треба хліба купити на сніданок 🫠🫠🫠
-
А оце - мазохізм
-
5 км то я ще мало сказав На мій погляд, оце - життя
-
90-річні бабусі за кермом це вимушена міра, бо ця бабуся не може біля хати прогулятись по тіньку 5 хвилин за хлібом. Якщо взяти таку забудову як на фото то просто спробуйте там влітку пройтись з правого верхнього кута де будинки бо цього ТЦ. Тіні нема, бо дерева надто близько до дороги заборонені. Широченні дороги з купою машин і 30 секунд світлофору на «перебігти дорогу» з інтервалом в 3 хвилини. Не думаю, що 90-річні бабусі погодяться на такий тріп)
-
А оце - власне на території, splash pad, playground, дерева, тінь, там до речі якраз чудовий хлібний магаз І це ви серйозно про гуляючих 90 річних бабуль, які вимушено садяться за кермо? лол
-
Да!! После индусов будем африканцев импортировать!! Ура!!!! Через пару лет начнут гангстеров из Венесуэлы 🤡
-
Правда? Ось правий верхній кут
-
Окей, я не дуже "освідчена" людина Мені якось начхати на "психологію містобудування", в мене є те, шо мені подобається, і я в ньому живу. Але тут приходите ви з Андрієм і починаєте казати, що це неправильно і шо в 90 років ми тут всі помремо зі скуки 🤷♂️