(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ви мабуть не стикалися з купою випадків коли люди втрачали права саме із-за проблем зі здоровям
-
а це вже точно не правда :)
-
тут- Once you turn 80, you need to renew your driver’s licence every 2 year
-
я не знаю про світ, я думала ми говоримо про Онтаріо
-
Мова ж не про веселощі чи скуку. Мова про безпеку і доступність інфраструктури для всіх. Для дітей, молоді, дорослих і старих людей. Діти, що отримують права в 16, це не показник крутості, це індикатор проблеми. Що підліток має сідати за кермо, будучи дитиною, не розуміючи наслідки своїх помилок, інакше він не зможе функціонувати містом і користуватись необхідною інфраструктурою. Або є другий варіант - один із батьків сидить вдома до 18 років дитини, і возить а її в школу, на гуртки і , і принципі, займається тим, що працює водієм у дитини.
-
При цьому я знаю випадки, коли бабка після хіміотерапії, із низьким тиском, памороченням голови, і судорогами в усьому тілі, сідала і їхала додому по highway, бо від найближчої поліклініки до будинку 35км, а сенси були на 7 вечора, коли автобуси ходять раз в годину.
-
Ви ж розумієте, що ми не про якість водіння, а про кількість. Було б добре, аби вашому сину не було потреби сідати за кермо в 16, а скрізь було близько, зелено і приємно йти. Аби навкруги було красиво і зручно. А найголовніше - близько і раціонально. Мурашники - одна з причин такої високої ментальної захворюваності у північній Америці. Феномен сабурбії - так само феномен ізоляції і самотності. Це не мої слова, а слова відомих американських і європейських дослідників, які вивчали урбаністику і те, яке місто сприяє найкращому самопочуттю людини, як соціальної істоти.
-
про 80 років . якщо не вірите- www.ontario.ca/page/renew-g-drivers-licence-80-years-and-over
-
мої діти в купі секцій та додаткових занять . ми в основному возимо їх. але всюди ж близько. зручно , я не витрачаю на то багато часу
-
так . от . водить він набагато краще ніж коли я вчилася в в 20 з чимось
-
Ніт Це індикатор того, що культура володіння та користування авто має сторічні коріння. Я не знаю шо там у вас у ваших урбанізованих гігаполісах, а у нас - до школи пішки, а якщо пішки далі за ~1.5 км - school bus. До гуртків - 15 хв пішки 🤷♂️
-
до 17 він може водити тільки з інструктором ( людиною в якої досвід не менше 4 років)
-
це раз. а по дітей. моєму сину 16 :)
-
забирають тут права досить легко . із-за рекомендацій лікарів