(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зато нужны антибиотики и обработка метала такие технологии у них есть ?
-
Сахар не нужен для выживания
-
згода моє єдине сподівання, це що люди почнуть подаватись з імміграційними адвокатами на біженство або якийсь ектеншн і створиться масовий кейс для Канади почати рухатись. Або Канада сама почне рухатись. Із того, що я знаю, багато людей які влаштувались ок (не програмісти навіть), планують їхати в Європу або ще кудись не дочекавшись на ПР. А ті хто не збирається чи не хоче, муситимуть або в сіру працювати десь, або робити кейс з адвокатами. Будуть суди, і якщо будуть виграні кейси, то буде прецедент і людям просто на підставі успішного суду будуть видавати статус. Це моя надія, з того що я знаю, чи бачив. Коли такі складні кейси, то вирішується все ad-hoc. А потім вже оновлюють canada.ca
-
якщо дивитись чесно якщо задача стоїть отримати ПР немає іншого виходу окрім, як терміново по 5 годин в день вчити французьку все інше, це як вилами по воді а хтось, а щось, а десь бо обсуждати якісь гавермент процеси, на які не можеш повпливати і через це не робити дії за для своєї цілі - дивно або хтось шукаєш собі “проти” отримання ПР та залишатися в Канаді
-
Демпинг вылез боком
-
dbr.gov.ua/komanda-byuro/news/dbr-zatrimalo-prikordonnika-yakij-nezakonno-perepravlyav-cholovikiv-do-respubliki-moldova
-
🇺🇦🇨🇿 Чеський президент Петр Павел заявив, що ініціатива із закупівлі 800 тисяч артилерійських снарядів для України повністю профінансована Повідомляється, що фінальний внесок зробила Норвегія. За словами президента Чехії, боєприпаси мають бути в Україні протягом найближчого часу. 👀Підписатись на Мілітарний #Чехія #Україна
-
Вот же сферу бизнеса создали на миллионы