(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не ний)
-
Я б на його місці назавжди звалив на якесь Балі 😂
-
Це просто офіційний дозвіл виїхати з країни. Потім його знімуть, але забудуть попросити повернутись і він зможе після цієї сраки хоч спокійно пожити десь як людина.
-
Зачем вам чатгпт?
-
Ущипніть мене коли ота херня плаксива з івритом в нікнеймі принесе гарну перемогу, вибачусь
-
Хтось із нитіків та зрадойобів такі новини приніс би? Да фіг там, вони гірше руснявого іпсо та-та-та-та-та роблять виключно зрадойобськими новинами
-
А ещё він на інтервью і мемуарах зможе заробити так, що до кінця життя зможе не працювати.
-
Приблизно так я пишу ковер леттер
-
Дивлячись на ту купу старих Субару які тут їздять то хз про що той мем. Те ж саме з бмв і ауді, єдине що на старих ку7 бачив лише українців
-
подскажите пожалуйста, как быть с деньгами на первое время, вести лучше СAD, или держать на карте евро, а платить по курсы карты? или там снимать менять? как выгоднее? спасибо!
-
Мені здається розвідка Британії його буде берегти, це цінний кадр для нато в разі стички нато з рашкою. Доречі можливо з цією метою його і евакуйовуюиь туди. Але тоді виникає інше, дуже неприємне питання... А може все і справді просто до ьаналтності. І його як політ конкурента прибрали. Насправді купа варіантів.
-
Ну, це вже інше питання. Є ще варіант звалити в США, там такі номери (зазвичай) не прокатують.
-
А потом Скрипали, ага
-
Коли людина сидить в Лондоні - їй не треба ні в кого питати дозволу.
-
Наш Оскар Шиндлер (вибачте, якщо когось зачепив)
-
да, природный отбор. только не всегда людей. а еще иногда и стран, и Канада в этом отборе точно не первое место выйграет
-
то не просто так він отримував ступінь доктора філософії?
-
ну а що робити? життя не справедливе. завжди. ніхто нічого не дасть просто так треба робити, шукати, вчити, пробувати природній відбір
-
ок спасибо
-
Шоб перейти на закритий, треба найти роботодавця, який захоче потратитися на то... Або хіба нову програму введуть, чи продовжать CUAET...
23 Jan 2023, 01:02
450911/634541
2 minutes ago