(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну і ваша заява про велику імовірність тільки із-за історичних даних якби прямо суперечить всім канонам трейдингу. Всі ж говорять, що поведінка в минулому не гарантує нічо в майбутньому, хіба ні?
-
Люди це купують. Я його продаю. Їхні проблеми чого вони його купують
-
на жаль нічого кращого не вийшло нагуглити, але свято вірю що кореляція є велика )
-
В принципі я з тобою згоден. Але ти не повіриш. Тут в Світлі це лайно дуже популярне
-
Робіть тоді медогляд в Торонто всі разом і подавайтесь до 31 березня на зняття обмежень
-
Ага. Будем в Онтарио делать. Да и мед надо в любом случае делать, не взирая на ограничения вроде?
-
В Торонто
-
Літак куди?
-
Просто на вашому ж ВП є обмеження, які можна зняти зробивши медікал
-
Та норм. Мы не успеем медикал. Через 12 часов самолёт
-
Ще цікавить район Порт муді теж )
-
Хтось може щось сказати про цей район біля Квіт Елізабет парк або може живе там і може поділитись враженням які +/- ?
-
Але немає і вайбу великого міста, може то для вас важливо)
-
Порт Муді, агінь, живемо вже рік. Є багато супермаркетів в Коквітламі поруч, залив океану із котиками, 15 хвилин до Бантзен лейк та до Маріне парк, є дві станції скай трейну, басейн, спорт центри. Немає безхатьків та наркоманів.
-
якщо не секрет. чому передумали?
-
От тому вони і видали дружині ВП на рік. Бо нефіг довго без чоловіка по Ванкуверах тусити😁
-
Ми зараз в Кітс живемо і нам тут прям дуже подобається , але житло тут в більшості або старе або дороге от і ще придивляємось інші райони)
-
Я доречі подавався у них на сайті, вони там обіцяють перезвонить протягом 48 годин але заняло це трохи більше часу. Тому думаю краще податись і написати напряму кевіну
-
Бо в разі оферу треба було б переїхати в Калгарі а я в Торонто закоханий 😁
-
Так зійшлись зірки😁
23 Jan 2023, 01:02
451320/634833
about 4 hours ago