(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і те, і інше) нам не потрібен, хтось юзає автономний, хтось дуйчик
-
На ОІНП етап десь місяць взагалі. Це НСP
-
В мене в дружини пунктик по цьому і розглядаємо тільки з кондиціонером. Бо "сказали" що тут літом дуже жарко а їй в жару важкувато
-
Круто! А скільки від подачі до номінації?
-
Ми як раз живемо на Кембі біля парку. Район дуже подобається. Тут тихо та безпечно. Єдиний мінус - нема продуктових магазинів. Поки не було машини, треба було на автобусі/метро їздити на Бродвей. У нас будинок 2021 року, то кондішн вбудований.
-
Взагалі. На Окріджі був шопінг мол, де мабуть все було. Але зараз там будують новий ТЦ з висотками
-
Немає взагалі чи великих ?
-
Може це тому шо в мене був не рекрутер, а hr 😊 я назвав тоді 120-140, він сказав, шо вони шукають 110-130, після співбесід ще раз спитав скільки хочу, я сказав 130, отримав 130
-
В москву треба лише на абрамсі заїжджати ))
-
🇺🇸США почали розслідування проти SpaceX через використання Starlink російськими військовими, - WP Демократи Палати представників США почали розслідування щодо компанії Ілона Маска SpaceX, щоб з'ясувати, чи вжила вона належних заходів для запобігання використанню росією супутникового інтернет-сервісу Starlink у війні проти України. Представники Джеймі Раскін і Роберт Гарсія надіслали лист із вимогою, щоб компанія повідомила про скарги на можливі незаконні придбання терміналів Starlink, зокрема в окупованих силами рф регіонах України. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Тут где хотел, но не там где должен
-
вверху в Коквитламе, 10 минут на машине, 20 минут на самокате, 45 мину пешком
-
А де там басейн є? 😳