(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это было ключевое. У жены норм паспорт. У ребёнка трехгодовой
-
Было бы не плохо.. Но наркота делает свое дело с подростками(( увы
-
Со временем думаю наши смогут им мозги вправить и направить на путь истинный
-
А ничего им не будет
-
И не факт, что повезут 🤷♀️ вызвали полицию, они взяли показания, но что там дальше - хз..
-
Тому якщо дружині поставили до кінця паспорту дитини - це помилка офіцера
-
Дитячий паспорт має бути на 4, а не на 3 Дитині мають ставити до кінця паспорту, дорослим - на 3 роки, у нас так було Потім дитина, навіть якщо в неї закінчився visitor record, по-перше, може отримати новий на основі owp батьків, по-друге, на тій же основі може йти у школу і тд.
-
ви часом не ввозили? чи треба на ввоз показувати походження коштів? на вивіз точно треба
-
Можна податись на продовження до 31го онлайн безкоштовно дружині. і також можна податись на продовження дитині, з поясненням у листі, шо буде новий паспорт і будь ласка почекайте, паралельно намагатись якнайшвидше спіймати слот в консульстві і замовити дитині новий паспорт А можна й ні - достатньо просто дружині продовжити
-
Они просто жизни не видели еще
-
Это всё делается онлайн? Нет смысла выходит в аэропорту выяснять сейчас это
-
там є інші переваги спробувати зробити це зараз - наприклад, охіп дадуть до кінця овп, і тоді через рік чи скільки там треба буде його продовжити, etc
-
Сколько ехал точно не знаю.. Он сначала проехал мимо нас по пешеходной зоне, потом вот спустился туда на парковку и уже там ехал по дороге 🤷♀️
-
Чи є сенс - це up to you 😊 якщо чесно, якби в мене була така ситуація та мені не шкода було б півдня часу - я б краще з'їздив. Але так, онлайн можна, просто це займе місяці 3 (або 5) - але це все одно має бути ок, as long as you submit application before March 31st
-
Та у нас билет на 7 утра. Если качаться на пол дня то нужно уже выходить 😆🥲 я думал на час максимум раньше туда заехать, но теперь не уверен стоит ли вообще.
-
Власне ж гуглиться все, те ж саме на реддіті пишуть, та власне і логічно: All in all, if you want to purchase a vehicle with a legal window tint in Ontario, you can get a vehicle with (up to) 30% darkness on the right and left front windows and any level of darkness on the right and left back windows and rear-view windows.2