(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та у нас билет на 7 утра. Если качаться на пол дня то нужно уже выходить 😆🥲 я думал на час максимум раньше туда заехать, но теперь не уверен стоит ли вообще.
-
Власне ж гуглиться все, те ж саме на реддіті пишуть, та власне і логічно: All in all, if you want to purchase a vehicle with a legal window tint in Ontario, you can get a vehicle with (up to) 30% darkness on the right and left front windows and any level of darkness on the right and left back windows and rear-view windows.2
-
Головне будьте дуже ввічливими і краще розмовляйте в формі запитань, "we were under the impression we should be getting the owp for a period of 3 years, would you be able to check it for us please?" etc
-
Якщо ви все одно в аеропорт їдете - точно варто, мої "півдня" - це приїхати-зробити-поїхати, якщо справді за 45 хв можна - це чудово
-
Platform Calgary
-
ооо... тут мабуть все залежить від яка в тебе карма ) У нас був Rav4 2011 року і я прокляв все - бо коли з'явилася проблема з вальвематіком ми десь два роки її вирішували - купляли спочатку пару вживаних вальвематіков, потім пару нових (а вони десь по штуці баксів коштували, а я ще не в IT був і було дуже боляче) ну і врешті решт скинулі цей рав4 перекупам. Ну і зараз коли мені хтось розказує про надійність тойот, я тільки мовчки посміхаюсь та ківаю )) Потім придбали Subaru Forester 2017 (біток зі штатов - ну а що ще )) ) І це був ну просто кайф. Ще і газ встановили. Кілька разів з Дніпра в Чорногорію їздили через пів Европи - ніяких проблем. Якби була можливість - забрали б сюди ( Одна радість - продали знайомим в Україні. І їм ок і ми знаемо що у добрих руках залишилась. Тут довго шукали теж форика або аутбек - не було гарних варіантів. Тож узяли Honda C-RV. Ну таке собі. З одного боку по салону цікавише, но x-mode у Субару рілі гарна річ - кілька разів рятувала. Але ж це тільки мій досвід) У когось Тойота форевер, а Субару - тук тук - хто там? - 4 циліндр
-
My cock size is 13cm 😐
-
Те, кто шёл по-дальше суетились больше, чем те, кто рядом проходил
-
Не кажется😏
-
Человека убьют все мимо проходят ?
-
Окружающие на таком жестком морозе или это кажется?